Terhességen kívül esetleh mitől lehet még halvány második csík a teszten?
Többfélét is csináltam, hogy kizárhassam, hogy a teszt a rossz.
Kedden egy hét késéssel megjött
Nagyon halványak a tesztek, de rögtön kijönnek a vonalak, ezért gondolom, hogy száradási csík nem lehet
Terhességen kivül mi okozhat még nagyon alacsony hcg szintet?
Sajnos csak február közepére kaptam időpontot az orvosomhoz
Rosszul fogalmaztam. Nem alacsonyra gondoltam, hanem enyhén megemelkedettre
Normál esetben nincs vagy nagyon minimális hcg van csak a szervezetben. De ha nekem megjött és nincs baba, mit mutathat a teszt halványan? Valami okozza a halvány teszteket, arra lennék kiváncsi mi termelhet hcgt ami halvány pozi teszteket csinál?
Az emelkedett hCG-érték további forrása lehet a méhen kívüli terhesség, a fenyegető abortusz, a nemrégiben történt terhesség megszakítás, valamint bizonyos daganatok is.
Na meg persze attól, hogy megjön a vérzés, még lehet terhesség is.
Az a fura, hogy nem erősödik a teszt, megállt egy bizonyos szinten, nem erősödik a teszt egyáltalán, ezért nem gondolok babára.
Volt már októberben egy vetélésem.
Most a háziorvosnál kötöttem ki kedden, annyira fájt aa hasam, hánytam, ájultam, szabályos 4 percenként egy percig fájt a hasam. Pont mint októberben. Viszont akkor voltak ennél erősebb tesztjeim is. Most egy hét késés után jött meg. Ha baba volt, már nem kéne kimutatható hcg mennyiségnek lennie, mert a nemvárt előtt is halványak voltak, tehát az a mennyiség kiürül 2-3 nap alatt..
Ezért gondolom, hogy valami termelheti, mert nem halványodik a teszt
Nekem vetélés okozta.
Megoldotta a természet, visszaállt minden a normál kerékvágásba, műtét nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!