Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 6dpo-n terhességi tünetek?

6dpo-n terhességi tünetek?

Figyelt kérdés

Ma vagyok peteérés után 6 nappal, és egészen furcsán érzem magam. Folyton álmos vagyok, szédülök, és néha émelygés fog el.

Lehet, hogy ilyen hamar jelentkeznek a tünetek?

Tesztelni csak a menstruációs kimaradását után vagyok hajlandó, nem akarok csalódni.

2020. jan. 30. 15:47
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

20-as válaszoló: Parancsolsz?

Azért emeltem ki a kérdést, hogy bátorítsak minden olyan itt kérdezőt, akit eddig lerohantak, hogy képtelenség ilyen hamar érezni bármit is... Nos, a negatív teszt után 3 nap is eltelt, és nem jött meg. Február 10.-én vettem egy újabb tesztet, és majdnem leugrott róla mind a két csík. :D :D :D

Jelenleg 32 hetes kismama vagyok, és egy kisfiút hordok a szivem alatt.

Mindenkinek szurkolok, akik most éppen a teszt időzalban vannak.

2020. aug. 17. 09:04
 22/24 anonim ***** válasza:
Gratulálok!!! :)
2020. aug. 17. 10:22
 23/24 anonim ***** válasza:
Szia! 20-as vagyok, és a 14-es válaszra gondoltam, abban volt ez a szó, és nem értem, illetve nem akarom megérteni, ha ez az, amire gondolok. 🙂
2020. aug. 17. 12:30
 24/24 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező.most találtam rà erre a ki irasodra mert nekem is igy aktualis… gratulálok.:) kőszi hogy akkor ezt ide leirtad
2023. júl. 26. 13:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!