Mikor tesztelhetek leghamarabb? Május 20-án volt meg utoljára, június 3-án volt ovu. Hétfőre nem várom. Szombaton vagy vasárnap kimutatná a teszt ha pozi? A mellem feszül, a hasam szurkál néha és fel vagyok puffadva. Ezek lehetnek terhességi tünetek?
Köszönöm a választ :)
Igen,akkor lenne a legjobb,csak szeretném tudni minnél hamarabb. 1-2nappal elötte mennyire pontos lenne a teszt? :)
Ezt naponta megkérdezi valaki. Ugyanezt.
Szóval sokadjára: valakinek kimutatja 4 nappal nemvárt előtt, valakinek meg csak többnapos késésnél. Függ:
- mikor vokt beágyazódás (7-11 nap, nem mindegy..)
- milyen koncentrált a pisi
- milyen mértékben nő a hcg ha van baba
Tünetek ilyenkor nem mérvadóak. Ennyire korán ugyanazokat érzed amikor akkor is éreznél ha megjön és akkor is ha nem.
A tüneteid ugyanúgy utalhatnak menstruációra is.
Tesztelni meg akkor tesztelsz, amikor akarsz, akár 1 hete is tesztelhettél volna, bár annak még annyira se lett volna értelme, mint hétfő előtt tesztelni. Én a helyedben legkorábban kedden tesztelnék, de lehet még akkor sem, hanem inkább még ahhoz képest is várnék pár napot.
Én a 22-25 napos ciklusaimhoz képest a 31. napon teszteltem. Tök egyértelmű pozitív lett. Nem volt semmi kétségem. Ha te kedd előtt tesztelsz, neked lesznek kétségeid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!