Ha már érzem a mensi előtti zabálhatnékot akkor már nem lesz baba most?
Szerintem ez teljesen egyénfüggő. Lehet, hogy sikerült, lehet, hogy nem. Mindenkinél más.
Viszont azt biztosan tudom, hogy rágörcsölni semmi esetben sem szabad, mert ezzel teszed/teszitek a legrosszabbat. Általában ez az oka, amiért várat magára a baba, mert már rágörcsölnek a szülők. Nem szabad!
Legyetek együtt amikor jól esik, és ne pedig azért és akkor mert "muszáj".
Ez a titok.
Egyébként az orvosok fél év sikertelen próbálkozás után a kivizsgálást javasolják, mindkét fél részéről.
Énnálam mániákusabb tünet-monitorozó nagyon kevés akad. És, Kérdező, a magam folyamatos figyelgetése mellett mondhatom, hogy semmi, de semmi tünetet nem érzékeltem a 13. dpo-ig, amikor is lett egy fura hasfeszülésem, ami egyáltalán nem hasonlított menstruációs görcshöz, meg tulajdonképpen semmi máshoz sem, amit addig éreztem. Ekkor délután teszteltem egy erős pozitívat.
Szóval a leckét megtanultam. Semmiféle tünetnézegetésnek nincs értelme. Csak saját magamat stresszeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!