Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez egy halvány pozi teszt? El...

Ez egy halvány pozi teszt? El sem hiszem. Ugye ti is latjátok. Időn belül.

Figyelt kérdés
[link]
2020. jan. 28. 06:50
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
100%
Huh.. Hát ne legyen igazunk, de ennek még én sem mernék örülni a helyedben. Viszont ha pár nap múlva ugyanez a teszt erősebb lesz akkor már halkan lehet örülni.
2020. jan. 28. 08:29
 12/43 anonim ***** válasza:
70%

Ez elég halványka... azért ne reménykedj annyira!

Drukkolok a következő hónapra!

2020. jan. 28. 08:29
 13/43 A kérdező kommentje:
Koszonom! :)
2020. jan. 28. 08:36
 14/43 anonim ***** válasza:
70%
Egy dolog a kémiai terhesség ("erősebb pozi volt és megjött"), viszont egy másik dolog az, hogy ha jól sejtem, ez facelle pen. Azokról mostaban olvastam, hogy adnak halvány második csíkot, ha kell na nem... A sima strip nem szokott adni. Esetleg azzal is megpróbálhatod.
2020. jan. 28. 10:33
 15/43 anonim ***** válasza:
100%
Ez a teszt, ilyen csíkkal nekem még sosem jelentett terhességet.
2020. jan. 28. 10:51
 16/43 anonim ***** válasza:
100%
Én tegnap és tegnapelőtt produkáltam ilyet, de mára megjött, sajnos kémiai terhesség volt. :-( De! Látom, amit mondasz, valóban ott van a halvány csík. Drukkolok, hogy úgy folytatódjon, ahogy szeretnéd, ha azt kívánod, hogy baba legyen a dologban, akkor úgy legyen!
2020. jan. 28. 10:52
 17/43 anonim ***** válasza:
70%
Komolyan nem látjátok, hogy ez egy szintelen, vagy picit szürkés száradási csík? Miért hitegetitek? Ráadásul a menzesze is megvolt. Mi a túró ütött ezekbe a nőkbe?
2020. jan. 28. 10:53
 18/43 anonim ***** válasza:
100%
#17 Szerintem ez képernyő (méret, fényerő beállítások, egyéni kijelző adottságok) függő, nálam nagy monitoron, magas fényerőn egyértelműen halvány rózsaszínes a fotón a csík. Ettől függetlenül nem biztatom a kérdezőt, szerintem ennek még nem lehet örülni. Ha 2-3 nap múlva erősödik, annak már igen. Így legyen, ha ezt szeretné! De a 2 napos vérzés és a korábbi nega tesztek nem adnak okot reménykedésre.
2020. jan. 28. 10:56
 19/43 anonim ***** válasza:
36%
A jelenlegi legjobb kamerával, beállításokkal rendelkező telefonom van. Gépen is megnéztem, negatívba tettem, fehéregyensúlyt, színhajlítást végeztem, ugyanis hobbi kép és videószerkesztő vagyok. A rózsaszín még csak enyhe árnyalatát sem látom.
2020. jan. 28. 11:03
 20/43 anonim ***** válasza:
47%

Oké :-D

Akkor az én képernyőmmel van a baj, lehet, mint informatikus nem sikerült jól beállítanom. :-)

2020. jan. 28. 11:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!