Van még esély? Mennyi idő kell a regenerálódáshoz, ha szövődménymentes volt a missed?
Figyelt kérdés
Egy héttel ezelőtt volt peteeresem (ovu teszt miatt tudom), voltunk is együtt a fontos napokon, meg azokon kívül, előtte, utána is. Viszont még nincsenek terhességre utaló tüneteim, maximum enyhe mellnovekedes,kicsi fáradékonyság. Volt egy missed ab. Augusztusban, azóta már újra próbálkozhatunk,de eddig sikertelenül, és nagyon elvagyok már szomorodva.(
Előző babát elsőre sikerült, és ilyenkor már éreztem, erősebb tünetekkel....) Akkor most is éreznem kellene már nem?
2020. jan. 24. 16:24
11/11 A kérdező kommentje:
Én a melleimen éreztem már kb. 10-12 nap körül biztosan, hogy valami más.
De most csak épp hogy nagyobbak, és kicsit érzékenyebbek. Nagyon elvagyok keseredve :(
2020. jan. 25. 12:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!