Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van még esély? Mennyi idő...

Van még esély? Mennyi idő kell a regenerálódáshoz, ha szövődménymentes volt a missed?

Figyelt kérdés

Egy héttel ezelőtt volt peteeresem (ovu teszt miatt tudom), voltunk is együtt a fontos napokon, meg azokon kívül, előtte, utána is. Viszont még nincsenek terhességre utaló tüneteim, maximum enyhe mellnovekedes,kicsi fáradékonyság. Volt egy missed ab. Augusztusban, azóta már újra próbálkozhatunk,de eddig sikertelenül, és nagyon elvagyok már szomorodva.(

Előző babát elsőre sikerült, és ilyenkor már éreztem, erősebb tünetekkel....) Akkor most is éreznem kellene már nem?

2020. jan. 24. 16:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Például én a másodiknál alig produkáltam terhességi tünetet. Szorítok neked nagyon és kivánom hogy jöjjön a baba hamar!
2020. jan. 24. 16:37
 2/11 A kérdező kommentje:
Az elsőnél erős tüneteid voltak neked is? Én akkor biztos voltam hogy van valaki odabent, már 4 nappal menses előtt pozitívat teszteltem :(
2020. jan. 24. 16:39
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem minden terhesség teljesen más (egy anyának is).

Nekem semmi tünetem nem volt, sőt, idegeskedtem, hogy megint nyaralás előtt késik a menstruációm, hogy majd ott jöjjön meg. Hát nem jött :)

Drukkolok!

2020. jan. 24. 16:46
 4/11 A kérdező kommentje:

Remélem igazatok van! Csak attól felek, hogy valami megváltozott,vagy nem készült volna fel a szervezetem, mivel múltkor azonnal összejött...:(

És most csak a tüneteket keresem magamon, annyira reménykedem

2020. jan. 24. 16:56
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Én konkrétan azt ereztem, meg fog jönni premens tüneteim voltak. Akkor lett fura, amikor 1 hét után sem akart megjönni. De betudtam, hogy missed ab után 1 mensim volt, biztos nem állt még be. De belül éreztem, hogy ez most más. Azóta 3 hónapos a lányom :)

Decemberben missed ab, februárban már nem jött meg. Szorítok, és a legjobbakat kívánom!

2020. jan. 24. 17:30
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Én a vetéléssel végződött terhességemnél is ugyan azt éreztem, mint utána a sikeresnél. A mellem fájt mindkétszer.

Ne aggódj, fel a fejjel! Engem nagyon a föld alá tett, de erőt vettem magamon, hogy elfog jönni az a baba aki nagyon szeretne, hogy a szülei legyünk! És el is jött. Neked is jönni fog, ne görcsölj rá! 🤗

12 hkm.

2020. jan. 24. 18:30
 7/11 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, mennyi idő után sikerült újra?
2020. jan. 24. 20:59
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Már a következő ciklusban, elég hamar, ahogyan az első is hamar jött. :)

Drukkolok neked!

2020. jan. 25. 07:27
 9/11 A kérdező kommentje:

Gratulálok a babához !:) Én már egyre szomorúbb vagyok, hogy most sem sikerült:(

Tesztelni már nem is fogok, megfogadtam, mert mindig csak a csalódás és sírás van...

2020. jan. 25. 10:16
 10/11 anonim ***** válasza:
Első vagyok, az első babánál a hányinger a 11. Napon jelentkezett (biztos volt a fogamzás napja) a másodiknál kb a második hónap végefele...
2020. jan. 25. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!