Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez csak szaradasi csik ugye?

Ez csak szaradasi csik ugye?

Figyelt kérdés

Ma kene megjonnie, a teszt az tegnapi.

[link]

2020. jan. 22. 10:14
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem ismerem a tesztet (kulfoldi vagyok), de eleg sokfelet hasznaltam mar es sohse lattam meg szaradasi csikot. Ha volt masodik csik, terhes voltam, ha negativ volt, akkor egyertelmuen egy csik volt.

Ennek ellenere ezt meg nem vennem pozitivnak (ezert nem is erdemes nemvart elott tesztelni, nem ad egyertelmu eredmenyt), ismeteld meg holnap-holnaputan. Sok sikert!

2020. jan. 22. 11:36
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Nekem ez csak órákkal azután jött ki, hogy megcsináltam a tesztet, nem voltam terhes egyik esetben sem. Nekem az összes Predictor ilyen lett száradás után.

2020. jan. 22. 11:39
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

12-es

Ez nem semmi. Ha az ember mondjuk 10. dpo-n lát egy ilyet még rendesen el kezd reménykedni. Nem gondoltam ezt a predictorrol :/

2020. jan. 22. 11:48
 14/25 anonim ***** válasza:
Elmult 3 evben vagy 30 predictort csinaltam, de ez nagyon furin nez ki. Igy nez ki mint a 3 eve orzott halvany pozi tesztem. Besargulva, megszaradva. Ez idon belul tuti nem lett ilyen. Mit csinaltal vele?
2020. jan. 22. 12:15
 15/25 anonim ***** válasza:
Amugy szerintem is szaradasi.
2020. jan. 22. 12:16
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha száradás után jött ki, akkor száradási. Ha 10 percen belül, akkor pozitív.
2020. jan. 22. 12:43
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
12 a tiéd totál negatív! A kérdezőjén ott a csík! És én rózsaszínnek látom! Plusz ha 5percen belül ott van az nem száradási. Hcg-t jelez a teszt, az ilyen érzékeny teszt mutatja a kismennyiséget is. Korán tesztelőkbek pedig üzenem, mert mindenhol ez megy: “csak száradási mert nekem is ott volt és nem voltam terhes. “ arra nem gondolsz, hogy de az hcg csak nem sikerült rendesen a megtapadás és felszívódott?! Ha túl korán tesztelsz benne van a pakliba... ezzel bem azt szólom le akk korán tesztel. Én is korábban teszteltem, de nem a teszt hibája ha párnap késéssel aztán megjön
2020. jan. 22. 13:31
 18/25 anonim ***** válasza:
Jaa és nekem is így besárgul nagyon hamar, és nem azért mert elázott! Ilyen a vizeletem..
2020. jan. 22. 13:33
 19/25 A kérdező kommentje:
Ha nem jon meg csinalok masikat. Remenykedni nem merek :(
2020. jan. 22. 14:29
 20/25 anonim ***** válasza:
12-es vagyok. Amíg nem jön meg, addig bármi lehet. Szurkolok!
2020. jan. 22. 14:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!