Nektek hány nap volt a legtöbb, amikor késett a mensitek? Mi volt az oka?
Nekem 17 napja késik, ma reggel volt a 8. negatív tesztem, óvszerrel védekezünk is mindig, előváladék kerülhetett belém.
A méhemet is nézegetem, persze tiszta kézzel, és tudom, hogy mindig ugyanabban az időben kellene, de én naponta többször szoktam és fent van mindig.Először kemény volt, aztán puha, megint kemény és most pár napja olyan, mintha nagyon pici lenne vagy el lenne fordulva, nem is tudom...
Először semmilyen tünetem nem volt, de pár napja nagyon fájnak a melleim és a hasam is szurkál, de nem feltétlen olyan mensisen. Fehérfolyasom sem volt először, aztán krémes, aztán ilyen nyálkásabb, most viszonylag több, de nem több mint máskor lett volna, szóval nem fertőzés.
Szerintetek ez mi a fene? Stresszes voltam decemberben és január elején de már abszolút nem... felek az orvostól, így addig húzom, ameddig lehet:(
Azért terhességre talán nem sok esély van úgy, hogy előváladék és még mellé ki se mutatja a teszt... persze tudom, hogy bármelyik lehet, na de pont egyszerre két ilyen ,,véletlen"?:(
Nekem január 16an kellet volna.
26a van most jött meg.
Szexelni kell és megjon
Hát mivel még kezdő vagyok úgymond...
Ezért volt hogy 2-3 hónap kimaradt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!