Terhességi tesztnél mindegy, hogy mikor tesztelek, úgy értem melyik napszakban? Mindenhogy ki kell mutatnia a terhességet ugye? ( Tudom, hogy reggel kellene, de kíváncsi vagyok)
Figyelt kérdés
2020. jan. 21. 16:02
1/10 anonim 

válasza:

Ha mindegy lenne, nem írná a használati utasítás, hogy lehetőleg reggel tesztelj.
2/10 anonim 

válasza:

Tudjuk hogy hogy azert reggel mert nagyobb a hcg koncentracio de ha mar sokat kesik es nem ittal sokat akkor mutat.
3/10 A kérdező kommentje:
14 óra fele teszteltem tegnap,és már vagy 2 hónapot késett a mensim.
Egyértelmű negatív lett mindenféle halvány csík nélkül.
2020. jan. 21. 16:08
5/10 anonim 

válasza:

Remélem a ,,2 hónapot" késett csak elírás volt és igazából 2 napot akartál írni! :O
2 hónap után kell tesztelni?! Jóistengyerele!
6/10 A kérdező kommentje:
Már ezelőtt is teszteltem egyet, még decemberben, és az is negatív lett. Nem volt semmiféle elírás.Mensim még mindig sehol, csak a hasam fáj közbe közbe. Most kezdtem el nemi életet élni, november 20.-án feküdtem le a párommal. Előtte nem volt semmi, senkivel.
2020. jan. 21. 16:43
7/10 anonim 

válasza:

Biztosan nem vagy terhes szóval menj el a nőgyógyászodhoz.
8/10 anonim 

válasza:

Sziasztok! Én délután teszteltem anno 8 évvel ezelőtt és pozitív lett. Ha nem gond tennék föl egy kérdést tudom hogy nem konkrétan ide tartozik. Szóval a második babát tervezzük 4.hinapja próbálkozunk 2.hónapja szedem a méhpempőt ill virágport. Tegnap kellett volna megjonni. Sajna nem bírtam ki és csináltam tesztet persze negatív lett. Eszembe sem jutott volna de voltak olyan tünetek mint pl hasi szurkalas mell feszules a mai nap pedig vizes jellegű folyás. A hasam azóta is fáj és megvan a midjart megjon érzés. Lehet még remény teszteljek pénteken ha addig semmi? Vagy nagy a valószínűség hogy a pempo kavart be.? Mindig rendszeres ciklosom volt 25 26 napra
9/10 anonim válasza:
Ugyan már... Az első hónapban amikor nem jött meg akkor már kellet volna menned orvoshoz...
10/10 A kérdező kommentje:
Megjött, hála Istennek.
Egyébként a mi háziorvosunk szerint, nem kell azonnal orvoshoz fordulni, ha már valaki "nem tud fingani egyet". Mert a ma elkényeztetett emberei erre sajnos hajlamosak.
2020. jan. 23. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!