Ez terhesseg vagy esetleg mas lehetett? Tegnap ejjel szeretkeztunk a ferjemmel es rettenetes nagy nyilalast ereztem a hasam aljan a bal oldalon!
atyaurisrten!!! lehet en irtam a kerdest roszul! de nem mert elolvastam megint:)
EN NEM AZT IRTAM HOGY TEGNAP EJJEL A SZERETKEZES KOZBEN FOGANHATOTT MEG A BABA AZERT EREZTEM FAJDALMAT ?? HANEM HOGY TERHESEG LEHET E MERT UJRA IROM MEEERTT, TEGNAP EREZTEM SZURO FAJDALMAT A HASAM ALJAN MIKOR SZERETKEZTEM A FERJEMMEL MIVEL A LANYOMMAL EZ TORTENT!!1
NAGY OKOSOK:))
na jolvan!
kosz
Szia!
Nekem 2 hónapja volt pont ilyen érzésem. Egy este szeretkezés közben annyira belém nyílalt a fájdalom, hogy bekönnyeztem. Pedig semmi durvaság nem volt. Mondjuk nekem a jobb oldalamba.
Abban a hónapban pozítiv volt a tesztem. Nem tudom biztosan, tényleg nem akarok hülyeséget írni, de szerintem akkor volt tüszőrepedésem. Mindenesetre én annak tudom be, és az aznapi
aktustól számítva a 14. napon teszteltem, és 2 csík volt rajta...:)
Sajnos a baba nem tudott megtapadni, és elment. :(
Ha valahol a ciklus közepén vagy, akkor szerintem van esély, hogy veled is ez történt.
Persze, ez az ÉN vélemyényem, ne vedd szentírásnak, de drukkolok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!