Ez lehet beágyazódási jel? Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Megszakításos módszert alkalmazunk a párommal (tudjuk, hogy ez nem védekezés, 5 éves kapcsolatról van szó, kíméljetek a kioktatástól kérlek!).
Ma egy kicsi vérfoltot vettem észre a fehérneműmön (egy kis csík kb 2 cm hosszú).
Sajnos a menstruációm nagyon rendszertelen, így ovulációra nem tudok következtetni, viszont menzesz előtt rendszerint görcsölni szokott a hasam, most viszont semmi.
Érdekelne, hogy volt-e valakinek hasonló tapasztalata, illetve, ha ez beágyazódás, akkor mire érdemes figyelni az elkövetkező napokban?
2020. jan. 17. 18:25
11/15 anonim 

válasza:

Én 160 cm vel vagyok 55 kiló, na azert egy kicsit szedj magadra :)
12/15 anonim 

válasza:

Szia! Nálam első babánál volt beágyazodasi vérzés. KB ez mint neked. És sok krémes folyás.
13/15 anonim 

válasza:

Szia! 2 lányom van. Mindkettejüknél volt 1-2 csepp vérzés a beágyazódásnál. Környezetemben senki másnak. Azért az nem lehet szerintem kijelenteni, hogy nincs. Inkább azt mondanám ritkábban, de előfordulhat.
14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Semmi jelet nem érzek, nem tudom ilyenkor lehet-e egyáltalán... Teszt kimutatná már, ha lenne valami? Mert akkor holnap veszek egyet és a végére járok a dolognak:)
2020. jan. 21. 16:43
15/15 anonim 

válasza:

Ha késik már a menzeszed, akkor természetesen igen, csinálj tesztet, mert ki kell mutatnia! Ha viszont még meg se kellene jönnie, akkor teljesen felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!