Nem lenne még korai 2. gyereket vállalni?
Ismerek olyat, aki mindhárommal császáros volt, a másodikkal akkor lett terhes, amikor kb. féléves volt a nagy, a harmadikkal meg már úgy ment a 6 hetes kontrollra, hogy útban volt a következő! Nem tudom, hogy mit mondott neki az orvos, biztos nem dicsérte meg, hogy azt a 6 hetet sem tudták kibírni, ugye még akkor nagy a fertőzésveszély, szóval nem ajánlatos nemi életet élni.
Nem lett baja végül, 3 egészséges gyereke van, de nem vagyok benne biztos, hogy nem csak a szerencsén múlt.
Most neked az a fontos, hogy más mekkora különbséggel szeretne szülni/szült, vagy a saját gyerekeid? Mindenki máshogyan éli meg a várandósságot, mindenki más ütemben regenerálódik és ezt mindenki érzi is.
Nekem csodaszép várandósságaim voltak, ha csak ezen múlna, szülnék még 10-et. A szülés sem viselt meg, hamar összeszedtem magam, még a hajam sem hullott, el is mentem egy laborvizsgálatra, semmilyen hiányom nem volt, tökéletes volt minden értékem. És szerettünk volna babát. Lett is. A nagy 5 hónapos korában. Egyetlen orvos sem szólt be miatta, csak a faluban a nénik hápogtak, hogy hú meg ha, 13 hónap lesz köztük, kössem fel a gatyám. A kicsikkel pedig ugyanígy volt. Én jól voltam, gyerekek jól voltak, volt időnk egymásra, szerettük volna, hogy jöjjön a következő és jött. Ennyi.
Ha te éppen végighánytad a terhességedet, vagy még egy év után is fáj itt-ott a terheléstől, vagy csak rosszul alszik a gyerek, és nem akarsz erre még rátenni egy kisbabát, akkor várj. Ha minden feltétel adott, akkor meg ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!