22 évesen korai lenne babát vállalni?
Ezt nektek kell érezni.
Ha eldöntöttétek akkor hajrá!
:)
De sztem semmi probléma ninca ezzel!
Akkor szerintem nincs min gondolkodni! :)
Drukkolok nektek!
Írj majd ha siker van!
Szia! Èn 20 èvesen szültem, nem tervezetten, tanultam szintèn.
Màr kèt èves a lànyom, imàdom, együtt vagyunk az apjàval 4.5 ève. Imàdja o is. A nagyszülok is imàdjàk, tehàt mindenki.
Viszont. 0 munkaviszonyom volt nekem is, igaz a suli mellett diàkmunkàztam, de az ugye nem szàmított. Nagyon kevès óra volt, szinte semmi.
A gyerekvàllalàs minden kapcsolatot megpróbàltat. Lehet ezt tagadni, de nem èrdemes. Ennek nincs köze ahhoz, hogy mennyire szeretitek a gyereket, vagy egymàst.
Nekünk egy idoben nagyon rossz volt a kapcsolatunk, majdnem szèt is mentünk. Na akkor pislogtam rendesen, hogy most hirtelen mi lesz velem. Persze nem megoldhatatlan, de ha lett volna valami gyedem, azzal is sokkal elorèbb lettem volna. Persze a szüleim segítettek volna, de nem nekik szültem, nem akartam oket terhelni az èn bajommal. Nekik is megvan a sajàt èletük ès sajàt gondjuk, ès van egy 11 èves öcsèm is, akirol gondoskodni kellett.
Tehàt a következo gyerekemet nem fogom úgy tervezni, hogy nem lesz semmi keresetem, az tuti. Nem tudhatod sajnos, hogy a gyerkoc hogy fog hatni a kapcsolatotokra. Èn kívànom neked a legjobbakat, de mindig a legrosszabbra kell kèszülni, hogy ne èrjen meglepetès. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!