Mikor jelentkezik az elsö tünet teherbeeséskor?
Amikor megjelenik a hcg. Tehát, ha terhesség miatt van tünet, akkor a teszt is mutatja. Alapvetően ovu után emelkedik a progeszteron ez miatt vannak a pms tünetek, aki babát szeretne sokszor már azt is terhes tünetbek gondolja, amivel nem lő mellé, csak terhesség esetén jelentősebb, illetve másabb, érzi az ember :) Vagy épp semmi tünet nincs csak a mensi elmaradás.
Pontosat nem lehet tudni, mindenki másképp és máskor reagál a hcg-re. Nekem pl 5 nappal mensi előtt tünetem volt, émelyegtem mint aki részeg... ez ki is tartott a második trimeszterig. Aznap teszteltem is, mert sose szédelegtem. De előtte is volt már egy sikertelen terhességem, műtéti befejezéssel, akkor a pms tünetek se jelentkeztek ezért azt is elfelejtettem, hogy menstruálnom kellene, mikor eszembe jutott, 6 napja késett.... lehet pszichésen, de mikor bementem a patikába tesztet venni elkezdtem görcsölni, tehát nulla tünetem volt 6 nap késésig. Szóval egy embernek több terhességnél is lehet hamarabb vagy később jelentkező tünete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!