Terhesség és menstruáció?
Védekeztek, időre megjött, minimális eltérés DARABOS! Isteni csoda lenne, ha gyereket várnál....
A terhességi tünetek hormonális változások miatt vannak, terhesen erősebbek, de ovu utántól terhesség nélkül is jelen vannak. Azimplán a hormonok ingadozása miatt érzed.
Ha ezek után is megfordul a fejedben, hogy terhes vagy, keress fel egy pszichológust, mert vagy rettegsz a terhességtől vagy kegyetlenül anya akarsz lenni.
Terhesen, ha vérzés jelentkezik, az egészen más mint mensikor. És még csak nem is jó jel.
Azt hiszem ez tényleg csak valami beteges rettegés lehet, mert logikailag tudom hogy minden jel arra utal hogy nem vagyok terhes, lehet a tünetek nagy részét is csak bebeszélem. De jól esett megerősítést olvasni arról hogy csak hülye voltam, köszönöm a válaszokat.:D
#3 Pedig rengeteg nő számol be arról, hogy ugyanolyan vagy kicsivel gyengébb a vérzés, személyesen is ismerek egy ilyet, bár tényleg elég ritka.
Rengeteg tudatlan nő. Mensi szerű kevés vér lehet, de menstruáció sok vérrel nem, mivel az azt jelenti, hogy a meg nem termékenyített petesejt a méhnyálkahártyával távozik. Ergo ott nincsen magzat!
Nekem egyik ismim sem vérzett. Én sem, de itt gyikon milyen sok van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!