Terhes lehetek? Vagy mi a baj?
Sziasztok! Eléggé be vagyok parázva, mert nem tudom, hogy mi lehet a baj. Párommal dec. 25én voltunk együtt, ez sajnos pont ovuláció napja volt. Védekeztünk természetesen és nem volt semmi probléma. Aztán január 5.én következőnek( mensi előtt 3nappal), itt viszont volt valami ezért másnap bementem a kórházba esemény utáni tablettáért. Be is vettem és meg is jött a menzeszem egy nappal előbb is mint vártam. Ma lett vége viszont én még mindig aggódom. És igaz, hogy a menstruációm sokkal gyengébb volt a szokottnál, de az valószínűleg a gyógyszer miatt. Vasárnap csináltam egy tesztet és az negatív lett. De ennek már ki kellett volna mutatnia ha lenne valami, nem? Csak mert valami nincs teljese rendben a hasamban, vagy legalábbis úgy érzem. Iszonyatosan feszül és nyom, nem tudom annyira behúzni mint eddig és mintha nött is volna. Viszont a melleim, már nem fájnak és a mensi miatti duzzadás is lement róluk. Ezért aggódom és nem tudom magam észérvekkel meggyőzni, hogy a hasamon még akkor sem látszódhatna ha lenne valami. Hónap végén kellene vissza mennem a kórházba egy ultrahangra. De addig megesz az ideg!
Előre is köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!