Terhes lehetek? Vagy mi a baj?
Sziasztok! Eléggé be vagyok parázva, mert nem tudom, hogy mi lehet a baj. Párommal dec. 25én voltunk együtt, ez sajnos pont ovuláció napja volt. Védekeztünk természetesen és nem volt semmi probléma. Aztán január 5.én következőnek( mensi előtt 3nappal), itt viszont volt valami ezért másnap bementem a kórházba esemény utáni tablettáért. Be is vettem és meg is jött a menzeszem egy nappal előbb is mint vártam. Ma lett vége viszont én még mindig aggódom. És igaz, hogy a menstruációm sokkal gyengébb volt a szokottnál, de az valószínűleg a gyógyszer miatt. Vasárnap csináltam egy tesztet és az negatív lett. De ennek már ki kellett volna mutatnia ha lenne valami, nem? Csak mert valami nincs teljese rendben a hasamban, vagy legalábbis úgy érzem. Iszonyatosan feszül és nyom, nem tudom annyira behúzni mint eddig és mintha nött is volna. Viszont a melleim, már nem fájnak és a mensi miatti duzzadás is lement róluk. Ezért aggódom és nem tudom magam észérvekkel meggyőzni, hogy a hasamon még akkor sem látszódhatna ha lenne valami. Hónap végén kellene vissza mennem a kórházba egy ultrahangra. De addig megesz az ideg!
Előre is köszönöm a válaszokat.
Az esemény utáni tabletta miatt érzed ezt a hasadban. Ez egy hatalmas hormon löket, puffadhatsz tőle stb., nézd meg neten mik a "hatásai".
Ne izgulj, nem vagy terhes, a hormonok dolgoznak amiket beszedtél.
Sziasztok! SOS, ismétt.
Tudom sokan írtátok hogy nem lehetek terhes és valószínűleg igaza is van az első kommentelőnek, hogy pszichológiai eset vagyok, de bakker egyszerűen nem vagyok képes megnyugodni! Nektek volt már ilyen? Nem feltétlen ezzel a témával kapcsolatban, akármivel mással! Folyamatosan tüneteket veszek észre magamon! Mindig újakat és újakat! És egyszerűen már nem tudom, hogy mihez kezdjek! Most éppen az van soron hogy nőttek a melleim, délelőtt még az volt, hogy szélesebb a csípőm mint volt? Holnap mi lesz!? Behalucinálom magamnak a nagy hasat!?!?? Valaki, valamilyen tanács, esetleg gyógyszer vagy valami más? Kérlek szépen csak normális kommentelők írjanak, akik némely együttérzést is tudnak tanúsítani. Köszönöm
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat. A helyzet a következő. Mint kiderült a hasamban lévő furcsa érzés valószínűleg felfázás. Valami nem stimmel a bal petefészkemmel kaptam beutalót hasi ultrahangra, de csak február 5.ére tudtak legelőbb időpontot adni maszekon. Sokat pisilek, fáj a hasam ( pontosabban a bal petefészkem már több mint 1 hete). Egyedül a melleimmel nem tudok mit kezdeni amit az előző kommentemben említettem. Úgy érzem mintha húznának, azonban nem nőnek és egyáltalán nem fájnak, nem érzékenyek, de az is lehet hogy a szívverésem miatt érzem őket nehéznek, mert mint az is kiderült egy elég stresszes időszakot élek éppen és be kerültem a cardiológiára a szivemmel. Nem gyorsan ver, nem a pulzusom magas, csak akkorákat dobban mintha éppen ki akarna szakadni a mellkasomból. Szívzörejes vagyok alapból, szóval nálam ez elég komoly probléma.
A kérdésemben valójában a hangsúly azon a december 25.ei aktuson volt. Kíváncsi vagyok abból vajon lehet e még valami baj. Ma reggel csináltam egy terhességi tesztet, negatív lett. Két nap múlva lesz kerek 1 hónapja, annak a decemberi aktusnak. Szerintetek ha a tesztek egy hónap elteltével is negatívak, akkor lehetek terhes?
Köszönöm a további válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!