Mi okoz még vérzéskimaradást terhességen kívül?
Szerintem kb esélytelen terhesség (azért persze félek tőla..). A szitu a következő. Dec 12-én volt meg utoljára (aszt hiszem... telefonos app-ban vezettem, telótcseréltem... szall csak az emlékezetemre hagyatkozom, de max 1-2 nappal előbb lehetett, később nem igazán). Férjemmel a menzesz elmúlta utáni héten 1x voltunk együtt, azóta nem. PM alulműködésem van, amire nem szedem a gyógyszert, 4 felett volt legutóbb a TSH-m. Ez ugye befolyásolja, elvileg 1-2 közt kéne legyen, hogy teherbeesési lehetőség legyen. Van 3 teljesen 1 csíkos tesztem. De mégsem jött meg... holnap megyek orvoshoz, de ha nem baba, akkor mi lehet???
Nagyon nem szeretnék még 1 gyereket :(

Ha holnap mész dokihoz, miért tetted fel itt a kérdést, mi honnan tudjuk?
Nyilvánvaló, hogy eléggé speciális az eseted a gyógyszer és az eltérő értékek miatt. Az orvos tud érdemlegesen majd válaszolni a kérdéseidre remélhetőleg.

20 éves vagyok, ugyanez a bajom az alulműködésen kívül, (legalábbis nem tudok róla) ma van a 9 napja, hogy késik, már 5 negatív tesztet csináltam, holnap lesz a 6. és mi is védekeztünk óvszerrel, max. előváladék lehetett, de az is kb. 0,1111111....
félek elmenni orvoshoz, bevallom, mert naggggyon sok nagyon rossz tapasztalatom van..
szerintem neked biztosan a pm alulműködés a ludas.
megtennéd azért majd, hogy leírod, hogy mit mondtak?

Hát nem tudom, milyen orvos az, aki ennyi idő alatt nem tudja beállítani a pajzsmirigyed. Biztos konzultálnék a helyedben egy másikkal is, ha eddig még nem tetted.
A diéta tényleg fontos, sokat segíthet az is, ha tartod rendesen.
1200kcal-al sem ment, makrokra figyelve.
Nem tudtam elmenni a dokihiz, mert aznap délelőtt megjött (hálisten)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!