Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi okoz még vérzéskimaradást...

Mi okoz még vérzéskimaradást terhességen kívül?

Figyelt kérdés

Szerintem kb esélytelen terhesség (azért persze félek tőla..). A szitu a következő. Dec 12-én volt meg utoljára (aszt hiszem... telefonos app-ban vezettem, telótcseréltem... szall csak az emlékezetemre hagyatkozom, de max 1-2 nappal előbb lehetett, később nem igazán). Férjemmel a menzesz elmúlta utáni héten 1x voltunk együtt, azóta nem. PM alulműködésem van, amire nem szedem a gyógyszert, 4 felett volt legutóbb a TSH-m. Ez ugye befolyásolja, elvileg 1-2 közt kéne legyen, hogy teherbeesési lehetőség legyen. Van 3 teljesen 1 csíkos tesztem. De mégsem jött meg... holnap megyek orvoshoz, de ha nem baba, akkor mi lehet???

Nagyon nem szeretnék még 1 gyereket :(

2020. jan. 13. 21:54
 1/10 anonim ***** válasza:
76%

Ha holnap mész dokihoz, miért tetted fel itt a kérdést, mi honnan tudjuk?

Nyilvánvaló, hogy eléggé speciális az eseted a gyógyszer és az eltérő értékek miatt. Az orvos tud érdemlegesen majd válaszolni a kérdéseidre remélhetőleg.

2020. jan. 13. 22:08
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

20 éves vagyok, ugyanez a bajom az alulműködésen kívül, (legalábbis nem tudok róla) ma van a 9 napja, hogy késik, már 5 negatív tesztet csináltam, holnap lesz a 6. és mi is védekeztünk óvszerrel, max. előváladék lehetett, de az is kb. 0,1111111....

félek elmenni orvoshoz, bevallom, mert naggggyon sok nagyon rossz tapasztalatom van..

szerintem neked biztosan a pm alulműködés a ludas.

megtennéd azért majd, hogy leírod, hogy mit mondtak?

2020. jan. 13. 22:08
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem pm alulműködéssel amikor teherbe estem, full negatív tesztjeim voltak és a dokinál uh-n derült ki a terhesség. Pm alulműködés tud ilyet csinálni, saját tapasztalat!
2020. jan. 13. 22:22
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen mértékű alulműködésnél a menstruációm se volt teljesen rendszeres, csak miután beállították a gyógyszert.
2020. jan. 13. 22:39
 5/10 anonim ***** válasza:
Inkább az a kérdés, miért nem szeded a gyógyszered.
2020. jan. 13. 23:14
 6/10 A kérdező kommentje:
mert hiába szedtem, 4 évig szórakoztunk, 3 havi vérvétellel, és nem tudták beállítani... már a házidoki mondta, hogy nézzük meg, mit csinál, ha nem szedem... előtte 8-9 volt, most legalább "csak" 4... tünetet nem okoz (csak fogyni nem tudok, de az akkor se ment, mikor szedtem, mert akkor sem ment lejjebb az érték tartósan), szóval nem idegesítem magam rajta...
2020. jan. 14. 08:42
 7/10 anonim ***** válasza:
Mit mondott az orvos ma?
2020. jan. 14. 17:52
 8/10 anonim ***** válasza:
Diétával hogy állsz? Mert anélkül a gyógyszer nem tud csodát művelni.
2020. jan. 14. 17:54
 9/10 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, milyen orvos az, aki ennyi idő alatt nem tudja beállítani a pajzsmirigyed. Biztos konzultálnék a helyedben egy másikkal is, ha eddig még nem tetted.

A diéta tényleg fontos, sokat segíthet az is, ha tartod rendesen.

2020. jan. 14. 18:44
 10/10 A kérdező kommentje:

1200kcal-al sem ment, makrokra figyelve.

Nem tudtam elmenni a dokihiz, mert aznap délelőtt megjött (hálisten)

2020. jan. 15. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!