Terhes lehetek-e? (Nem kívánt terhesség)
Figyelt kérdés
Pontosan 1 héttel ezelőtt a páromnál voltunk. Volt petting,aztán pedig úgy döntöttünk,hogy lépünk. Mivel szűz vagyok (lehet már csak voltam) ezért lassan helyezte be,de amint fájt egyből szoltam neki,és nem engedtem tovább. A pénisze még a feléig sem volt bent,és feltételezem,hogy a szűzhártyámat sem szakította át. Az érintkezés is pár perc volt. (Nyílván védekezés nélkül történt,mivel annyi eszünk nem volt). Ráadásul,ha jól számoltam az ovulációm után egy héttel történt és az “dolog” után egyből meleg vízben megfürödtem,pisiltem,még ha semmit sem ér. Viszont nagyon kétségbe vagyok esve,a menstruációmnak holnap kéne megjönnie (az előjelek megvannak),de nagyon félek,és lehetséges,hogy a stressz miatt még tolódik is pár napot. Nyugtassatok meg,hogy nem történhet semmi :/2020. jan. 12. 21:03
11/12 anonim 

válasza:

Szerintem simán 3-as ikreid vannak.
Van hogy hónapokig menstruálsz, aztán egyszer csak elkezd nőni a hasadban a baba.
12/12 anonim válasza:
Jó igazad van kérdező tényleg nem azért írtad ki, hogy valaki azaz pl én kioktasson, hogy milyen felelőtlen vagy. Viszont engem zavar, hogy fiatalok felelőtlenek a kapcsolatukban. Van aki meg felelősségteljes és még sincs kapcsolatban. Kicsit ideges lettem ezért osztottalak ki. Bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!