Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes lehetek-e? (Nem kívánt...

Terhes lehetek-e? (Nem kívánt terhesség)

Figyelt kérdés
Pontosan 1 héttel ezelőtt a páromnál voltunk. Volt petting,aztán pedig úgy döntöttünk,hogy lépünk. Mivel szűz vagyok (lehet már csak voltam) ezért lassan helyezte be,de amint fájt egyből szoltam neki,és nem engedtem tovább. A pénisze még a feléig sem volt bent,és feltételezem,hogy a szűzhártyámat sem szakította át. Az érintkezés is pár perc volt. (Nyílván védekezés nélkül történt,mivel annyi eszünk nem volt). Ráadásul,ha jól számoltam az ovulációm után egy héttel történt és az “dolog” után egyből meleg vízben megfürödtem,pisiltem,még ha semmit sem ér. Viszont nagyon kétségbe vagyok esve,a menstruációmnak holnap kéne megjönnie (az előjelek megvannak),de nagyon félek,és lehetséges,hogy a stressz miatt még tolódik is pár napot. Nyugtassatok meg,hogy nem történhet semmi :/

2020. jan. 12. 21:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nagyon kicsi az esély rá. Szerintem várj pár napot mielőtt pánikolsz.

Ja és persze a legfontosabb, legközelebb inkább védekezzetek ki tudja meddig juttok. Nem éri meg az idegeskedést!

2020. jan. 12. 21:08
 2/12 A kérdező kommentje:
Kicsit megnyugodtam :)
2020. jan. 12. 21:11
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is nagyon minimális az esély a terhességre. És igen, legközelebb védekezzetek inkább, minthogy aggódás legyen a vége.
2020. jan. 12. 21:42
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
Igen lehetsz ha már ennyi eszetek van komolyan. Ja és nem nem vagy szűz már gratulálok. Hány éves vagy? Könyörögmöm mond hogy 12 alatt mert afölött nagyon gáz ez a felelőtlenség.
2020. jan. 13. 05:47
 5/12 A kérdező kommentje:

El kell szomorítsalak,hogy pont ma jött meg a menstruációm.

A kor meg lényegtelen,mivel egy egyszerű kérdést tettem fel. Legyen szép napod!

2020. jan. 13. 06:17
 6/12 anonim válasza:
Nem vagy terhes de én egy kicsit kritizálnám a helyzeted. Értelmes felelősségteljes szex esetén nincs nem kívánt terhesség. Számomra kicsit felfoghatatlan, hogy a sok fiatal hülye felelősség nélkül szexel majd parázik, hogy terhes lesz. Védekezni kellene bakker. Még te is beismerted, hogy nem volt sok eszetek. Miért vagy ilyen felelőtlen?
2020. jan. 13. 14:57
 7/12 anonim válasza:
100%
Bocs, hogy kiosztottalak de kicsit gáz ez a sok felelőtlen fiatal.
2020. jan. 13. 15:05
 8/12 A kérdező kommentje:

Felesleges ezen rágódni,hogy miért vagyok ilyen felelőtlen. Tisztában vagyok,hogy mit csináltam,de szenvedtem is érte,úgy gondolom.

Másrészt segítség gyanánt fordultam ide,nem azért,hogy valaki is felülkerekedjen és papoljon,hogy miért nem védekeztünk. Ilyenkor már szerintem nincsen semmi értelme.

2020. jan. 13. 16:13
 9/12 anonim ***** válasza:
Azzal is tisztában vagy hogy menstruáció mellett is lehetsz terhes?
2020. jan. 13. 16:19
 10/12 A kérdező kommentje:
Igen.
2020. jan. 13. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!