Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valakinek volt esetleg elég...

Valakinek volt esetleg elég furcsa kora terhességi tünete? Ha volt esetleg, el mesélnétek hogy mi?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok, 3éves fiú büszke anyja. Nálla nem voltak tüneteim, csak 9. hét után.
2020. jan. 9. 00:06
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Kicsit más a téma, tudom de muszáj megkérdeznem. A hasam alja tompán feszül, fájdogál néha felette picivel szurkálós érzést érzek meg a köldököm környékén. Feltünően többet eszek,utána némelyik kajától kicsit elkap az undor meg a hányinger, pedig előtte nagyon jót ettem belőlle. Fáj a derekam,meg a csípőm. Szerintetek lehet baba? 3 nap van a menstruációmig.
2020. jan. 9. 17:57
 12/16 A kérdező kommentje:
Jah, meg egyik nap állandóan aludnék, másik nap nem tudok aludni😂 párom ahogy hozzám ér, hogy akkor nah, akció,olyan érzésem van hogy rögtön végem van, pedig birom átlagban.
2020. jan. 9. 18:00
 13/16 Alexys187 válasza:
100%
Sziasztok! :) 9. Én voltam ugye orvosnál. Nem látott még semmit, viszont aznap nem is jött meg. Csináltam egy normálisabb tesztet szombaton 11.én és kb 2 mp múlva pozitív lett 😊 azóta picit hányingerem van, fájnak a melleim... Érzem, higy valaki van odabent, de orvoshoz csak 20.ra kaptam időpontot 😊 remélem tényleg baba van. Alig várom, hogy orvos is megerősítse. Drukkolok a többieknek ‼️
2020. jan. 13. 12:09
 14/16 A kérdező kommentje:
Miújság utolsó válaszoló? :) mond hogy van baba? 🥰
2020. jan. 27. 12:34
 15/16 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező. Hogy alakult? Megjött a nemvárt?
2020. febr. 5. 16:00
 16/16 A kérdező kommentje:
Sajnos annyira megjött, hogy elis ment a baba😢 most remélem e hónap n3m lesz ilyen rossz.
2020. febr. 8. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!