Szerintetek van esély arra hogy terhes maradtam? Nagyon szeretnénk párommal
9 nappal az esedékes menstruáció előtt miért teszteltél??? Annyi tünetet felsoroltál, hogy még egy előrehaladott terhességnél is sok. Én most vagyok 6 hetes de fele ennyi tünetem nincs mint neked... Egyébként nekem nemvárt előtt SEMMI tünetem nem volt, se mellfeszülés, se szurkálás se semmi. Most pár napja kezdenek előjönni a tünetek de azért nem ennyire durván mint ahogy leírtad.
Iszonyatosan rá vagy feszülve ahogy a soraidat olvasom. Ettől persze lehetsz terhes, a héten vasárnap, esetleg szombaton már próbálhatsz tesztelni.
Folyik az orrod, hőemelkedésed van reggelre? Sok a nyálad? Majd kiesik a szíved? Szerinted ezek terhestünetek?
Amellett, hogy helyesen írni se tudsz, elég mocskos a szád is. Ezen aggódnèk a helyedben első körben.
Lehet hogy túlságosan is rá stresszelek,meg mivel pszichológushoz járok, olyan gyógyszereket szedek, amit nem javasol a pszichológusom ha terhes vagyok, és ezt nagyon meg szeretném előzni hogy ha az is leszek egyszer, ne ártsak neki.Meg már olyan rég óta szeretnénk babát, hogy nagyon számítunk rá.
Majd ha késik, fogok tesztelni megint.Rég óta próbálkozunk és annyi mindent olvastam, hogy muszály volt tesztelnem. Meg nem is normálisan volt meg az előző menstruációm, csak pár napot és keveset. Azért teszteltem.
Nem értem hogy mi csúnyát írtam, ami az egyik kommentelőnek nem tetszett.Eggyet írtam, azért is elnézést kértem.
Köszönöm szépen a többi válaszát. A pajzsmirigyem rendben van, annak már utána jártunk a házi orvosommal.
Hello.en is 12.ère nem vàrom
Tesztet még eszembe se jutott csinàlni
Estènkènt mintha puffadnèk (de ezt bàrmilyen lakja okozhatja).
Majd ha nem jön meg 13.-an csinàlok egy tesztet
.do.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!