Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szoptatás alatt teherbeesés?

Szoptatás alatt teherbeesés?

Figyelt kérdés
3 hónapos a kisfiam, pár hete reggelente hányingerem van nem minden nap de előfordul ma reggel már hánytam is 😩 még nem jött meg a menzeszem, tudom hogy szoptatás mellett is lehet terhes az ember lánya. Volt valaki így aki ilyen hamar terhes lett anélkül hogy megjött volna előtte?
2020. jan. 8. 09:15
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem védekeztetek simán lehet
2020. jan. 8. 09:21
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőm, bár az ő kisfia már 6-7 hónapos volt akkor. A vérzést megelőzi a peteérés...
2020. jan. 8. 09:24
 3/9 anonim ***** válasza:
86%
Nem értem, miért vagy meglepve. Sem a szoptatás, sem pedig a menzesz megléte nem védekezés. A menzeszt peteérés előzi meg, szóval lehetsz terhes, hiába bőgsz. Ritka, de nem fehér holló kategória.
2020. jan. 8. 09:24
 4/9 anonim ***** válasza:
Egyik barátnőm pont így járt. Három hónapos volt a kisfia, amikor a második gyerek sikerült. Egy év van a fiúk között.
2020. jan. 8. 09:29
 5/9 anonim ***** válasza:
94%
Hála Istennek, hamar megfogant nálunk is a 2., 3., 4. gyerkőc, nálunk tervezetten.
2020. jan. 8. 09:35
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én is ismerek olyat, ahol 10 hónap van a gyerekek között.
2020. jan. 8. 09:47
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csinalj egy tesztet...Ha nem vedekeztetek siman lehetsz terhes.
2020. jan. 8. 09:59
 8/9 A kérdező kommentje:
Igen tudom hogy a menzesz peteérés előzi meg 🙄 csak arra voltam kíváncsi hogy járt már valaki így? Van egy kolléganőm aki pont egy évre lett újból terhes mikor az első gyermekével is, de ő már nem akarta szoptatni.
2020. jan. 8. 10:13
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Így lett egy öcsém a húgom mellé, egy év és egy nap különbséggel :)
2020. jan. 8. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!