Eszerint a 6-7. napon lehetett az ovulációm vagy nem is volt?
Az lh tesztjeim egyike se ugyanolyan erősségű vonalat mutat, mint az ellenőrző csík.
Ezek szerint a ciklus 6-7 napja körül lehetett - vagy ez nem számít pozitívnak és nem is volt abszolút?
7.napon voltunk együtt a férjemmel, remélem sikeres lesz.
Ezek elég messze vannak a pozitív teszttől, mindegyik negatív. De 24 napos ciklusnál nem is kell ennyire korán tesztelni. 24 napos ciklusnál kb. 10. napon van ovuláció, azaz kb. elég lenne 6-7. napon elkezdeni a tesztelést, és ha valóban 10. napon van ovud, akkor 8-9. napon várható a pozitív teszt. És nem törvényszerű (sőt, szerintem az a ritkább), hogy erősödik-erősödik-erősödik-pozitív-halványodik-halványodik-halványodik. Hanem negatív-negatív-negatív, aztán egyszer csak pozitív.
De a hőmérőzés sokkal megbízhatóbb, abból egyértelműen látszik, hogy megrepedt vagy nem.
Digitális hőmérőm van itthon, vajon azzal is lehet nézni?
Szájban is?
Ez mind negatív.
24 napos ciklus esetén 8. Naptol kezd el az ovuteszteket csinálni
Hömerözni szájban felesleges, mert nagy a hiba lehetosege.
Emelkedő teshomerseklwt csucsponta ovulacio napjan van.
Egy orgazmus okozhat plusz peteérést,tüszőrepedést és a spermiumok 6 napig is elélnek . ( bizonyítekom van rá, 6 eves :D )
Szoval ha a7- 8.-9. Nap korul vagytok együtt sztem siman lehet baba.
Ovu utani 14.nap korul jon meg a mensi azaz sztem neked ovud leghamarabb 10. Napon van.( persze ez nem torvenyszeru de nagy a valószínűsége) igy ilyenbkoran ovutesztelnj felesleges. Én is azt tapasztaltam hogy ilyenek a negativ ovutesztek aztan van egybpozitív aztan megint negativak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!