Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szülés után kinek mikor jött...

Szülés után kinek mikor jött meg először? Szoptatás alatt?

Figyelt kérdés
Fejben már tervezzük a kistesót, de lehet gátat szab neki, hogy nem akar megjönni... 9 hós a babánk. Van valamilyen tea vagy természetes szer, ami meghozná? Hallottam az Aviváról is, van valakinek tapasztalata?
2010. júl. 21. 13:09
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat mindenkinek. Valaki tud esetleg valamilyen természetes szert ami elősegíti a hormonok beindulását? A palástfű tea, cickafark mire jó, hogyan hat? Itt olvastam, hogy isszák néhányan...
2010. júl. 21. 19:07
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem 20 hónapos volt a fiam, mikor megjött! 2X is voltam előtte dokinál ezügyben, azt mondta, semmi gond, amíg szopik a fiam, addig ez természetes. 2. alkalommal meg is UH-ozott, de akkor is megnyugtatott, hogy semmi gond. De arra fel kell készülnöm, hogy amíg a gyerekem ilyen gyakran (napi 3-4X) szopizik még, addig a tesó várathat magára. Most 22 hónapos, mióta megszületett, nem védekezünk és tesó még sehol :-(
2010. júl. 21. 20:26
 13/13 anonim ***** válasza:
5 hetes volt a fiam amikor először megjött és onnantól rendszeres is volt, pedig 6,5 hónapos koráig rendszeresen szopott.
2010. júl. 21. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!