Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Norcolut gyógyszer segít...

Norcolut gyógyszer segít tűszőt repeszteni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Vannak gondok a ciklusommal. 1,5 hónapja cikluskövetés van folyamatosan. Multhét csütörtöki uh-n látott a doki egy tűszőt ami már igen nagy volt mondta előző hónapról hoztam valószínű. 30 mm kb. (Tudom hogy ez már ciszta, bár a doki még nem nevezte annak) Akkor mondta mintha látná hogy kezd megrepedni adjunk neki pár napot. Ma voltam ismét és még nem repedt meg így mondta hogy most megrepesztjük ezzel a Norcolut gyógyyszerrel napi 2*1 (10 napig) ezután meg fog jönni nekem elvileg akkor kell hívnom uh-n megnézi hogy eltűnt e és kezdem a clostit.

De sehol nem olvastam a norcolutról hogy tűszőt repesztene ez.

Gondolom ebből már élő petesejt nem jöhet bár utoljára ez előtt december 23 án voltam uh-n és akkor nem látta ezt a tüszőt! (Ez előtt utrodestant szedtem)

Köszönöm a válaszokat!

(3. baba lenne)

2020. jan. 6. 22:14
 1/4 anonim ***** válasza:
89%
Nem. Az gátolja a repedést. Max a mikor megjön akkor repedhet
2020. jan. 7. 01:31
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem a Norcout miatt reped meg, ez a gyógyszer nem repeszt, hanem a menzesz miatt repedhet meg. Cisztára is szokták adni, ez meg már szinte az is neked.
2020. jan. 7. 05:58
 3/4 A kérdező kommentje:

Koszonom a válaszokat.

Ma elkezdett feher nyakos valami folyni bízom benne hogy megrepedt magától.

2020. jan. 7. 11:33
 4/4 anonim ***** válasza:
96%

Nem repeszti meg. Kvázi szintetikus sárgatest-hormon, tehát a szervezeted azt hiszi, hogy megrepedt, így nem növeszti tovább a tüszőt, ami aztán elsorvad megfelelő hormonok hiányában.

Közben pedig ugye a hormon miatt a nyh elkezd felépülni (hiszen van sárgatest, mert van progeszteron a szervezeted szerint), ami a gyógyszer megvonásakor -utána pár nappal- leválik (nincs tovább progeszteron, azaz érkezik az agynak a jel, hogy ebből nem lett megtermékenyítés, elhalt a sárgatest) és lesz egy megvonásos vérzésed.

2020. jan. 7. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!