Volt ovuláció? Kifejtès lent?
Az én 7 éves tapasztalatom.
25-ös teszt soha nem lett pozi, mindig csak majdnem, aztán halványodni kezdett.
15-ös teszt meg napokig pozinak látszott.
20-as érzékenységű lett jó, maximum 2 nap találkozthat az ember pozivval, mert 12 órán át tarthat a csúcs.
Nekem pl délután sose volt pozi a teszt, csak este és reggel. Orvosi javaslatra teszteltem egy két hónapban reggel délután és este. Szóval, ha délután teszteltem volna pozival nem is találkozok :D
Vaterás one stepest használtam, lehet a terhességi tesztje nem a legjobb, de ovura szuper.
Nemrég pl volt olyan, hogy minden nap időn túl pozik voltak az lh tesztek, de vagy két héten át, csak időn túl... ekkor 8 napot késett is, valószínű nem sikerült az ovu. Szóval én megbízom abban a típusban.
Annyit tudok mondani, ha nem tudod eldönteni pozi volt e, tesztelj tovább még pár napig és ha szépen elhalványul napról napra, akkor tuti megvolt, csak érzékenyebb teszt kell. Esetleg nem árt egy ideig, ha van rá lehetőség mellé hőgörbét is vezetni. De a görbéhez hozzászólva önmagában mit sem ér, mert pl nekem görbe alapján minden jó volt közben meg uh-n nem láttak tüszőérést sem XD (gondolom akkor az LH teszt is igazolta volna, hogy nincs ovu, de akkor pont nem tesztelgettem.
Sok sikert, remélem sikerült egy két jó infóval szolgálnom :)
Szia, a fenti válasz tök hasznos szerintem is, csak egy kis egyéni tapasztalat: nekem csak és kizárólag a Livsane teszt vált be, _nyilván_ az a legdrágább. A többi vagy össze-vissza mutatta, vagy teljesen negatív volt mindig... A Livsane 25-ös.
Hőmérőzés: sok hónapja csinálom, és lehet, hogy ez csak az én egyéni sajátosságom, de én arra jöttem rá, hogy nálam szinte egyáltalán nem számít, hogy mennyit aludtam előtte, csak és kizárólag az időpont. Össze-vissza alvásnál is, ha sokat alszom, ha keveset alszom, akkor is szép egyenletes és jól leolvasható görbém lesz abban az esetben, ha ugyanakkor mérem minden nap. Ha nem, akkor ügyelhetek én arra, hogy eleget aludjak, össze-vissza cikcakk lesz belőle, még meg is voltam rémülve, hogy van valami hormonális bajom, de nincs. Szóval ez annyira egyéntől függ... de rá kell szánni az időt, hogy az ember kiismerje a saját működését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!