Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 16 hetesen második babával...

16 hetesen második babával miért nem érzek mozgást?

Figyelt kérdés
16 hetes vagyok, és mindenhol azt olvasom, hogy 12 hetesen már éreznk, hát nekem még mindig semmi, lehet hogy baj van? Kedden kell legközelebb menni, előre félek😔
2020. jan. 5. 20:30
 1/5 A kérdező kommentje:
A lepény hátul tapadt, ha ez számít valamit
2020. jan. 5. 20:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül baj, el tudnak méf ilyenkor bújni. 😊
2020. jan. 5. 20:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is fura volt, mert a fiamat 16. héten már éreztem, most meg semmi pedig azt gondoltam még hamarabb is fogom. Végül pont újév napján jelentkezett be, mikor épp betöltöttem a 17 hetet. Szerintem már bármikor lehet nálad is.
2020. jan. 5. 20:36
 4/5 anonim ***** válasza:
78%
12 hetesen? Hol olvastad ezt a hülyeséget? Olyankor max bélmozgast. 16 hetes kortól lehet érezni. Én először 20 hetesen. Nem vagy lemaradva, ne parázz.
2020. jan. 5. 20:37
 5/5 anonim ***** válasza:
62%
Ahol azt írták, hogy 12 hetesen lehet érezni, az rosszul írta nagyon is. 18. héttől lehet általában, persze vannak olyan esetek is, amikor előbb, de nem a 12. héten. Én a 20. héten éreztem először, mellső falon tapadt meg a lepény.
2020. jan. 5. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!