Ugye nem vagyok terhes vagy mennyi esélye van?
Figyelt kérdés
2-án szexeltünk elvileg volt rajta gumi, de a saját szememmel nem láttam szóval??? Elméletileg nem voltam termékeny időszakomban mivel, hogy ez 6 nappal a menstruációm előtt volt és nem is élvezett el. 8-an kellene megjönnie elméletben, de utóbbi időben 5 nappal hamarabb jött meg 3-szor szóval kitudja, de az lehetett a stressztől is mert mentem 3 hétre Németországba. Most kicsit olyan krémes folyasom lett. Mennyi az esély a terhességre?2020. jan. 5. 00:02
11/21 anonim válasza:
Kérdezd már meg mert a pali nem fog ott maradni babakocsit tologatni és egy nem kívànt terhesség szar dolog lehet. Amúgy hány éves vagy?😅
12/21 A kérdező kommentje:
Igazából jött 6 válasz abból 5 nem arra válaszolt ami a kérdés
2020. jan. 5. 01:02
13/21 anonim válasza:
Honnan mondjuk meg hogy mennyi esély van rá? Amiket elmondtál azok alapján nem sok de az ördög nem alszik. Kicsit gondolkozz előre legközelebb
14/21 anonim válasza:
Azért a csupasz f... és a felgumizott között van különbség. Vagy csak nekem tűnt fel mindig a más érzes?
15/21 A kérdező kommentje:
Milyen más érzés mondom hogy eddig csak gumival volt és az is több mint 1 éve már
2020. jan. 5. 01:23
16/21 A kérdező kommentje:
Végül megkérdeztem és azt mondta, hogy felhúzta, de még mindig egy picit ideges vagyok
2020. jan. 5. 18:49
17/21 anonim válasza:
Nem vagy terhes! Ha izgulsz menj ügyeletre esemény utáni tablettáért hátha benne vagy a 72órába
18/21 anonim válasza:
Bár már elvileg lecsúsztál róla. De látom a kérdést éjjel írtad. Simán feltudtad volna még napközben iratni
19/21 A kérdező kommentje:
Nem akartam esemény utánit bevenni mert nagyon kevés az esély rá szerintem és lehethogy ez hülye gondolkodás de volt már eset hogy elszaladt a gumi szóval inkább meghagyom olyankorra amikor tényleg van rá esély
2020. jan. 6. 01:55
20/21 anonim válasza:
Azert az erdejes, hogy nem mersz feltenni valakinek egy banalis kerdest, de a labaid szetteszed neki...
Szoval kb 5% esely van a terhessegre, hogy a kerdesre is valaszoljak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!