Az inszeminácio tényleg ilyen drága?
Figyelt kérdés
Napokban hallottam hogy valakinek 50ezer, de a barátnöjének 70ezer küröl állt meg a kezelés.2008. nov. 19. 10:15
1/3 anonim válasza:
Szia!
Vannak olyan helyek, ahol magáért az inszemért nem kell fizetni, de a hozzátartozó gyógyszereket magatoknak kell kiváltani.
2/3 anonim válasza:
Attól függ milyenek az eredményeid. Ahol a férfivel van gond, ott olcsóbbra jön ki, de ahol anővel, ott stimulálószerek vannak, ami még az olcsó része, de a tüszőrepezstő szokott többe kerülni, - átlagban én 30e ft-ot hallottam.
3/3 anonim válasza:
Nekünk fizette a TB, a II. sz. klinikán csinálták. A legdrágább rész a tüszőrepesztő kiváltása volt: 10ezer.
UH kontrollra nem a magán rendelésre jártam, de ha bele akarom azt is számoni, akkor is Clotilbegyttel együtt max 16ezer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!