Mennyire számít, hogy mikor vagyok együtt a párommal ha babát szeretnénk? Mikor legnagyobb rá az esély? 9 évig szedtem gyógyszert, befolyásolja, hogy nem esek teherbe?
Akkor félidőben kétnaponta....
Anyukámnak az első baba nehezen jött össze, neki a gyertyaállás vált be.....persze nem tudom, hogy azért sikerült-e, de Ő esküszik rá....:)
azt, hogy minden reggel azonos időpontban a hónod alatt, nyelv alatt, vagy hüvelyben megméred a hődet és felírod.
Egyébként tanácsolnám neked a barátcserje kapszula szedését!!! Sokaknak segített. Fogamzásgátló sokáig bezavarhat, de ez rendbe hozza a termékenységet.
Meg cickafarkfű+palástfű tea ivását is javaslom.
A hónaljban hőmérőzésről lebeszélnélek, nem megbízható és ha teheted higanyos vagy alkoholos hőmérőt használj, mert a digitálisak között is van olyan ami rosszul van kalibrálva. Ez egy nagyon jó oldal ebben a témában: [link]
Szerintem önmagatok megnyugtatására érdemes lenne felkeresni egy családtervezéssel foglalkozó intézetet. (keress rá itt az oldalon, számtalan ilyen helyet ajánlanak)
Megvizsgálnak mindkettőtöket, sajnos a párodnál is lehet bibi. Ha nincs semmi gond megnyugszotok, ha igen, nem telik az idő, nem őrlöd magad, hanem minél előbb lehet orvosolni a problémát. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!