Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyire számít, hogy mikor...

Mennyire számít, hogy mikor vagyok együtt a párommal ha babát szeretnénk? Mikor legnagyobb rá az esély? 9 évig szedtem gyógyszert, befolyásolja, hogy nem esek teherbe?

Figyelt kérdés
2010. júl. 21. 09:40
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
A gyógyszer abbahagyása után sem változott a ciklusom hossza, 28-30 közötti és nincs rendetlenkedés.
2010. júl. 21. 11:41
 12/21 anonim ***** válasza:

Akkor félidőben kétnaponta....

Anyukámnak az első baba nehezen jött össze, neki a gyertyaállás vált be.....persze nem tudom, hogy azért sikerült-e, de Ő esküszik rá....:)

2010. júl. 21. 11:47
 13/21 anonim ***** válasza:
Akkor kb.A 14-15.ciklusnapon lehet a peteérésed.
2010. júl. 21. 11:47
 14/21 A kérdező kommentje:
Próbáltam a gyertyaállást is és hallottam azt is, hogy legalább 5 percig nem szabad felkelni.
2010. júl. 21. 11:55
 15/21 anonim ***** válasza:
Én azt mondom még egy kis türelem és ha mégsem jön össze, irány az orvos.Ő majd megvizsgál titeket,hogy van -e valami gond.
2010. júl. 21. 12:03
 16/21 anonim ***** válasza:
A pózok, meg gyertyaállás, fekve maradás nem lényeg, az időpont és az ellazulás a fontos.
2010. júl. 21. 12:22
 17/21 A kérdező kommentje:
Sokan írják a hőmérőzést, ez mit takar?
2010. júl. 21. 12:54
 18/21 anonim ***** válasza:

azt, hogy minden reggel azonos időpontban a hónod alatt, nyelv alatt, vagy hüvelyben megméred a hődet és felírod.

Egyébként tanácsolnám neked a barátcserje kapszula szedését!!! Sokaknak segített. Fogamzásgátló sokáig bezavarhat, de ez rendbe hozza a termékenységet.

Meg cickafarkfű+palástfű tea ivását is javaslom.

2010. júl. 21. 15:50
 19/21 anonim ***** válasza:
előző vagyok: az, hogy rendszeres a ciklusod hossza, az nem jelenti azt, hogy van is peteérésed, illetve lehet, hogy nem reped meg a tüsző. Azért javaslom, hogy 3 hónapig szedd a barátcserjét és ha addig sem történik semmi, akkor mindenképp keress fel egy orvost. Csinál vérképet, megnézi, hogy hol a bibi és ennyi. Felír valami, következő hónapban, ha minden jól megy, már terhes is vagy.
2010. júl. 21. 15:53
 20/21 anonim ***** válasza:

A hónaljban hőmérőzésről lebeszélnélek, nem megbízható és ha teheted higanyos vagy alkoholos hőmérőt használj, mert a digitálisak között is van olyan ami rosszul van kalibrálva. Ez egy nagyon jó oldal ebben a témában: [link]

Szerintem önmagatok megnyugtatására érdemes lenne felkeresni egy családtervezéssel foglalkozó intézetet. (keress rá itt az oldalon, számtalan ilyen helyet ajánlanak)

Megvizsgálnak mindkettőtöket, sajnos a párodnál is lehet bibi. Ha nincs semmi gond megnyugszotok, ha igen, nem telik az idő, nem őrlöd magad, hanem minél előbb lehet orvosolni a problémát. Sok sikert!

2010. júl. 22. 08:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!