Mennyire számít, hogy mikor vagyok együtt a párommal ha babát szeretnénk? Mikor legnagyobb rá az esély? 9 évig szedtem gyógyszert, befolyásolja, hogy nem esek teherbe?
Figyelt kérdés
2010. júl. 21. 09:40
1/21 anonim válasza:
Attól függ,hogy milyen hosszúak a ciklusaid.Elméletileg a következő mensi első napjától kell vissza számolni 14 napot és akkor van peteérésed.Na azon a héten 2 naponta legyetek együtt.Azért írtam,hogy elméletileg mert amúgy mindenkinél változó.A gyógyszer amúgy nem befolyásol.
2/21 A kérdező kommentje:
A ciklusaim normálisak, 5-6 napig tart. Szúró fájdalmakat is szoktam érezni hol az egyik, hol a másik petefészkemben és még sincs semmi :(
2010. júl. 21. 11:05
3/21 anonim válasza:
A szúró fájdalmak lehetnek a peteérés jelei.Nem tudom mióta próbálkoztok, mi 3 hónapja.:( Azt a tanácsot adták,hogy ne görcsöljek nagyon rajta, és kezdjem el a terhesvitaminok szedését,mert az elvileg segít.
4/21 anonim válasza:
A ciklus a 2 mensi közötti idő,nem a mensi hossza.
5/21 A kérdező kommentje:
1 éve próbálkozunk de én már nagyon el vagyok keseredve. 29 éves vagyok és minden vágyam egy baba :)
2010. júl. 21. 11:16
6/21 anonim válasza:
A menstruáció első napjától számolj 12 napot, és azon a napon, aztán utána még 2-3 napig vagy termékeny.
7/21 anonim válasza:
Nem szabad elkeseredni,ha jönnie kell akkor jön is.Amik nagyon fontosak.Sok vitamin neked és a párodnak.Nikotin és kv kerülése.Forró fürdő kerülése.(mind a kettőtöknek)És sok,sok zöldség.Kerülni kell a savasító ételeket.(pl.olajban sült dolgok)És végül sok türelem.Nem szabad görcsölni rajta.Sok olyat hallottam,.hogy amíg nagyon akarták nem jött össze,és mikor már nem görcsöltek rajta akkor sikerült.Tudom,hogy nehéz,de meg kell próbálni.
8/21 anonim válasza:
Amúgy még van időd. Én 31 leszek.Inkább élvezzétek az életet és a szexet :D
9/21 A kérdező kommentje:
Nem dohányzom és a párom sem, kávézni szoktam. Időközönként szedjük a Magne B6-ot és más vitamint. Remélem azért hamarosan összejön :)
2010. júl. 21. 11:29
10/21 anonim válasza:
Jó lenne tudnunk a ciklusod hosszát és azt, hogy mindig ugyanannyi-e, vagy van rendetlenkedés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!