Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyire számít, hogy mikor...

Mennyire számít, hogy mikor vagyok együtt a párommal ha babát szeretnénk? Mikor legnagyobb rá az esély? 9 évig szedtem gyógyszert, befolyásolja, hogy nem esek teherbe?

Figyelt kérdés
2010. júl. 21. 09:40
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Attól függ,hogy milyen hosszúak a ciklusaid.Elméletileg a következő mensi első napjától kell vissza számolni 14 napot és akkor van peteérésed.Na azon a héten 2 naponta legyetek együtt.Azért írtam,hogy elméletileg mert amúgy mindenkinél változó.A gyógyszer amúgy nem befolyásol.
2010. júl. 21. 10:01
 2/21 A kérdező kommentje:
A ciklusaim normálisak, 5-6 napig tart. Szúró fájdalmakat is szoktam érezni hol az egyik, hol a másik petefészkemben és még sincs semmi :(
2010. júl. 21. 11:05
 3/21 anonim ***** válasza:
A szúró fájdalmak lehetnek a peteérés jelei.Nem tudom mióta próbálkoztok, mi 3 hónapja.:( Azt a tanácsot adták,hogy ne görcsöljek nagyon rajta, és kezdjem el a terhesvitaminok szedését,mert az elvileg segít.
2010. júl. 21. 11:09
 4/21 anonim ***** válasza:
A ciklus a 2 mensi közötti idő,nem a mensi hossza.
2010. júl. 21. 11:10
 5/21 A kérdező kommentje:
1 éve próbálkozunk de én már nagyon el vagyok keseredve. 29 éves vagyok és minden vágyam egy baba :)
2010. júl. 21. 11:16
 6/21 anonim ***** válasza:
A menstruáció első napjától számolj 12 napot, és azon a napon, aztán utána még 2-3 napig vagy termékeny.
2010. júl. 21. 11:19
 7/21 anonim ***** válasza:
Nem szabad elkeseredni,ha jönnie kell akkor jön is.Amik nagyon fontosak.Sok vitamin neked és a párodnak.Nikotin és kv kerülése.Forró fürdő kerülése.(mind a kettőtöknek)És sok,sok zöldség.Kerülni kell a savasító ételeket.(pl.olajban sült dolgok)És végül sok türelem.Nem szabad görcsölni rajta.Sok olyat hallottam,.hogy amíg nagyon akarták nem jött össze,és mikor már nem görcsöltek rajta akkor sikerült.Tudom,hogy nehéz,de meg kell próbálni.
2010. júl. 21. 11:23
 8/21 anonim ***** válasza:
Amúgy még van időd. Én 31 leszek.Inkább élvezzétek az életet és a szexet :D
2010. júl. 21. 11:24
 9/21 A kérdező kommentje:
Nem dohányzom és a párom sem, kávézni szoktam. Időközönként szedjük a Magne B6-ot és más vitamint. Remélem azért hamarosan összejön :)
2010. júl. 21. 11:29
 10/21 anonim ***** válasza:
Jó lenne tudnunk a ciklusod hosszát és azt, hogy mindig ugyanannyi-e, vagy van rendetlenkedés...
2010. júl. 21. 11:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!