Szerintetek ez lehet halvány pozi?

Gabriel teszt gyakran szellemcsíkos.
10. Nap nem érdemes tesztelgetni.
Megvallom, ha a Predictor negatív, akkor nem hinnék ennek a tesztnek.

Ez inkább száradási csíknak látszik (mar amennyire látni lehet)
De drukkolok legyen szép pozitív teszted :)

Nem látom színesnek :(
Gabriel is jó teszt, ha időn belül volt és színe van élőben esetleg lehet valami, de a predictor hamarabb szokta mutatni, mint a gabriel. Két nap múlva ismételj, mivel túl korán teszteltél, akármi lehet. Lehet lesz még pár halványpozi és mégis megjön.
Minden esetre drukkolok, de legyél türelemmel.

Csináltam egyet Facellel is, nagyon halványan, mintha ezen is lenne valami.. [link]
tudom őrültség ilyen hamar, de bele tud örülni az ember ennyi idő és 2 vetélés utan😕

10 Dpo szintén ilyen volt a facelle. Alatta one step 10es. Nekem utána erős pozi lett, szurkolok! 😊🤞

Bíztató
Viszont ilyenkor a mensi esedékes napján sinán megjöhet...
Jobb örülni és koppanni?
4 -5 nap már a 10-hez képest.. vagy az eltelt időhöz képest nem Oszt nem szoroz..
A vetélés pedig nem a tudott/ nem tudott terhességtől függ ( kivéve, ha vizsgálattal igazolt progeszteron hiányod van

Az utolsónak igaza van. Türelem! Nekem is ilyenek voltak a tesztjeim 5 napon keresztül és az esedékes mensi napján megjött. Jobb türelmesnek lenni, mert az az 5 nap reménykedés, belélés rosszabb...
Most van két bíztató teszted, de mikor terhes lettem nem várt napjáig semmit nem erősödött, nem várt napján lett éppenhogy erősebb :)
Türelem, vagy terhesség lesz vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!