Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez lehet halvány...

Szerintetek ez lehet halvány pozi?

Figyelt kérdés

10 dpo, predictor negatív, ez gyógyszertári 10-es teszt.

[link]

2020. jan. 3. 09:10
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Gabriel teszt gyakran szellemcsíkos.

10. Nap nem érdemes tesztelgetni.

Megvallom, ha a Predictor negatív, akkor nem hinnék ennek a tesztnek.

2020. jan. 3. 09:24
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez inkább száradási csíknak látszik (mar amennyire látni lehet)

De drukkolok legyen szép pozitív teszted :)

2020. jan. 3. 09:44
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Korai még. De bármi lehet.
2020. jan. 3. 10:30
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem látom színesnek :(

Gabriel is jó teszt, ha időn belül volt és színe van élőben esetleg lehet valami, de a predictor hamarabb szokta mutatni, mint a gabriel. Két nap múlva ismételj, mivel túl korán teszteltél, akármi lehet. Lehet lesz még pár halványpozi és mégis megjön.

Minden esetre drukkolok, de legyél türelemmel.

2020. jan. 3. 10:58
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez amazon sajnos gyakori szaradasi csíkos
2020. jan. 3. 12:03
 6/9 A kérdező kommentje:

Csináltam egyet Facellel is, nagyon halványan, mintha ezen is lenne valami.. [link]

tudom őrültség ilyen hamar, de bele tud örülni az ember ennyi idő és 2 vetélés utan😕

2020. jan. 3. 12:43
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

10 Dpo szintén ilyen volt a facelle. Alatta one step 10es. Nekem utána erős pozi lett, szurkolok! 😊🤞

[link]

2020. jan. 3. 13:25
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Bíztató

Viszont ilyenkor a mensi esedékes napján sinán megjöhet...

Jobb örülni és koppanni?

4 -5 nap már a 10-hez képest.. vagy az eltelt időhöz képest nem Oszt nem szoroz..

A vetélés pedig nem a tudott/ nem tudott terhességtől függ ( kivéve, ha vizsgálattal igazolt progeszteron hiányod van

2020. jan. 3. 14:12
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsónak igaza van. Türelem! Nekem is ilyenek voltak a tesztjeim 5 napon keresztül és az esedékes mensi napján megjött. Jobb türelmesnek lenni, mert az az 5 nap reménykedés, belélés rosszabb...

Most van két bíztató teszted, de mikor terhes lettem nem várt napjáig semmit nem erősödött, nem várt napján lett éppenhogy erősebb :)

Türelem, vagy terhesség lesz vagy nem.

2020. jan. 3. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!