12. 02. kelket volna meg jönnie de 7. kezdett el enyhe barna folyásom lenni mellé halvány pacsételő vérzéssel,12. éig tartott. Szerintetek terhesség vagy egyéb más? A rosz akarok inkább ne irjanak, csak kérdezni szeretnék nem veszekdi!
Akkor holnap kiderül.
IP cím alapján nem tudok hcg szintet mérni sajnos.
5. Válaszolonak!
Terhesen is van "menses"..csak az nem menses vérzés hanem egyéb.
3 hónapig maradt titokban az én terhességem.
Sajnos vetéléssel végződött,csak akkor szerezzünk tudomást róla.
Az orvosoknak mikor soroltam a menses időpontjaimat csak annyit mondott hogy azok már nem mensesek voltak,hanem egyéb okkal véreztem,ezt hihettem annak.
Mint az ultrahang alatt kiderült,a pici a méhnyak legszélén ágyazódott be,így ha egy picit is nehezebb dolgot emeltem,guggoltam vagy hajtottam magam akkor az vérzett.
5# vagyok
Sajnálom a történedet :(
Nyilván ilyen is van, de, ha valami furcsa és védekezés nélkül szexel az ember, a tesztet érdemes megcsinálni.
Meg az is ritka, ha pont mensi időben van csak vérzés jelenség.. ha gond van akkor nem csak akkor jelentkezik.
Minden esetre a kérdező teszteljen egyet, ha gyanűs neki, de vérzés mellett, nem a terhességre szokás gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!