Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Escapelle tabletta bevetele...

Escapelle tabletta bevetele utan kene ereznem valamit?

Figyelt kérdés
1-en kiszakadt a gumi, a baratom nem ment el bennem szerencsere. A biztonsag kedveert vettunk tablettat (38 ora elteltevel vettem be vagyis ma). Kene ereznem valamit? 4 oraja vettem be kb de semmit nem erzek, mintha nemis hatna. Eredetileg holnap kene megjonnie, mensi elott faj a hasam de most nem fajt ezert vettunk inkabb tabit. A gyogyszer miatt lehetseges hogy kesni fog? Hat a gyogyszer ha nem erzek semmit?

2020. jan. 2. 21:09
 1/2 anonim ***** válasza:

semmit.

Én viszont anno azt hittem hogy a tabitól vagyok rosszul hát a nem az volt hanem a beágyazódás amit ugy nem lehet érezni

Tabi után 2 héttel tesztelj

ha késik tesztelj

2020. jan. 2. 21:27
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem kell semmit érezned. Nem zajlik le benned olyan változás, aminek fizikai jelei lennének.
2020. jan. 2. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!