Egy hét után már érezhetem a terhesség korai jeleit?
Figyelt kérdés
25-én voltam együtt a párommal, de nem ment el bennem, viszont nem is védekeztünk (csak megszakítással). Ma a szokottnál jobban fáradt vagyok, aludni tudnék egész nap. Ez lehet, hogy annak a jele, hogy teherbe estem? Ovulációm elvileg vasárnap kellett legyen.2020. jan. 2. 15:36
2/7 anonim 

válasza:

A terhesség első jele a vérzés elmaradása, a második a pozitív terhességi teszt. Minden, ami ez előtt van, teljesen lénytegtelen, mert bármit jelenthet. (Premens tünetek ugyan olyanok terhes és nem terhes ciklusban is.)
3/7 A kérdező kommentje:
1,5 héten a menstruáció előtt nem szoktak tüneteim lenni... Pár nappal előtte max, de akkor sem szoktam fáradt lenni, főleg nem ennyire.
2020. jan. 2. 15:45
4/7 anonim 

válasza:

Egy hét után még talán be sem ágyazódott, tehát semmiféle tünet nem lehet. Nem léteznek ilyen "koraterhes" tünetek. Teszt sem mutatná még, mert nincs is mit. Kimaradt menzesz után érdemes tesztelni és aztán orvoshoz menni.
5/7 anonim 

válasza:

Kizárt!
Ha a teszt pozit mutat, akkor lehet tüneted is.
Terhességi tünet a hcg hormon szint emelkedése miatt van. Tehát ha már emelkedik a szint akkor jelentkezik a tünet. Ekkor pedig már mutatja a teszt is!
6/7 anonim 

válasza:

Még be sem ágyazódott. Ha majd beágyazódik, akkor fog hcgt termelni, addig nincsenek tünetek! Amit érzel azok (még) nem terhesség miatt vannak!
7/7 anonim 

válasza:

Terhes lehetsz, mivel nem védekeztetek. Viszont a legelső terhességi tünet az a vérzés kimaradása. Amikor 8-9hetes terhes lehettem ( ugye utolsó menstruáció első napjától számolják a terhességet ) akkor jött a szédülés, hányás, fáradtság stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!