Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mással is beszélt már ilyen...

Mással is beszélt már ilyen csunyán az orvosa? Ráadásul fogadott

Figyelt kérdés
aztörtént hogy nekem 13- án aztmondta a dokim hogy 24 ora mulva tüszörepedésem lesz.Ami szerintem nemtörtént meg mert még mindig nemment fel a hőm és nemvolt nyálka sem és szurkál a petefészkem.és lehet hogy tüszörepesztöt kell adni nekem. és felakrtam hivni mivel nekem már volt cystám és nemakarok cystát megint. gondoltam felhivom. 7 orátol rendel a korházban és felhivtam 6:45-kor mert gondoltam azsem jo ha akkor hivom fel mikor rendel mert akkor nemér rá!pont akkor kapcsolta a be a telefonját,és bemondtam a nevem és persze bistosan megis ismertés mondtam hogy szerintem nemvolt tüszörepedésem,és erre nagy hangal aztmondta hogy nemilyenkorán kelene ezzel zaklatnom őt majd késöbb hivjam ilyennnel ne ilyen korán mert mégcsa háromnegyed hétvan ilyenkjor én mitakarok,és még elsem köszönt hanem lenyomta a telefont.Telefonban soha nemszokott kedves lenni inkább kedvesebb ha elmegyek személyesen.Persze tudom hogy lehet hogy szültek nála az éjjel és hogy nem énvagyok az egyetlen aki zaklatja ,de énmég soha nemhivtam fel ilyennel és ha tüszörepesztőt kell adnia aztsem tudom hová menjek a korházba vagy a magánrendelésre.Elég messze vagyunk és dolgozunk is szoval nemugymegy hogy bemegyek és ha nemjo akkor késöbb is bemegyek. Nagyon megbántot sőt vérig sértett mertha szépen mondja azt is megértem. Na de igy ráadásul megismeri a nevem mert máskor is megszokta telefonban.éncsak megakartam kérdezni hogy érdemes e bemennem vagy sem.mert pénzbe kerül a benzin is. Szoval legszivesebben orvost váltanák mert elég ciki legközelebb felhivni de elég jodoki és tényleg kikezelt. most mitcsináljak?
2008. nov. 19. 07:37
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
hát sajnos igen:((((((((((de tényleg jo doki. csak én meg azon paráztam be hogy aztmondta 48 orán belül megfog repedni a tüsző és nemigy lett. ez a 18. napom az ovu tesztet sem értem mert 3 napja pozitiv de ma szinte piros a T vonali.
2008. nov. 19. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!