Lehet pozitív terhességi teszt vagy csak átázott?
Figyelt kérdés
Sajnos ráment a pisi a teszt ablakra is így megjelent két csík de nem színes csak két fehér csík az elszíneződés között így egyértelmű volt számomra hogy ez így értékelhetetlen... majd utána olvastam és sokan azt írják hogy ez így is pozitív lehet. Van már egy gyermekem nála egyertelműen megjelent a két rózsaszines csík de ez teljesen máshogy nézett ki itt konkrétan a rózsaszines hattér kozott jelent meg 2 csík.. tehat szerintem tulsagosan atazott a teszt. Most nem tudom hogy akkor mi van ráadásként még 2 hétig nem fogok tudni tesztet venni bizonyos okokból és ez volt az egyetlen tesztem. A ciklusaim altalaban 28 naposak de van hogy kesik par napot. 1.jen menstrualtam utoljara. Köszönöm ha válaszolsz.2019. dec. 31. 15:53
2/6 anonim válasza:
Ha annyira átázott,akkor azt nem tudod értékelni. Dobd ki. Vannak tesztek jó áron, pl.a DM-ben már 500 forintért vannak jó tesztek.
3/6 A kérdező kommentje:
Bocsánat elirtam 1 hétig nem tudok még tesztet venni. Nem pénzügyi okokból nem tudok tesztet venni egyszerűen csak messze vagyok most minden olyan bolttól ahol venni tudnék anélkul hogy valaki ne ismerjen... :) akkor nincs más egy hét múlva újra tesztelek ha addig nem jön meg.
2019. dec. 31. 16:22
4/6 anonim válasza:
Sajnálom, biztosat csak másik teszt mond, vagy vérvétel, de szerintem az nagyobb huzavona, nem ér annyit.
5/6 anonim válasza:
És akkor mi van, ha ismernek? Tudni akarod, hogy terhes vagy-e és pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!