Lehetek-e terhes?
Figyelt kérdés
A barátommal volt egy kis petting, azután mindketten elmentünk kezét mosni
Azután fel akart venni egy gumit, de fordítva tette fel, éppen hogy csak hozzáért a nemi szervéhez (azt is letörölte zsepivel)
Miután rájött, hogy rosszul rakta fel, levette, Megfordította, és felvette a gumit normálisan, de én elküldtem, hogy mossa le
Vizes kézzel letörölte a gumi elejét, majd törölközővel megszárította, és jött az aktus
Azóta 10 nap telt el, és nekem kB 1 héten belül kell megjönnie, és érzek már görcsöket, de ezek túl korainak tűnnek
Ha teherbe estem, akkor érezhetek görcsöket? Van rá esély, hogy ezek után terhes legyek?
2019. dec. 30. 23:51
1/2 anonim 

válasza:

Jézusom! Hány éves vagy? És hol voltál te biológia órák helyett? Ha ezek után terhes vagy, akkor te vagy az új Szűz Mária.
2/2 anonim 

válasza:

Ezeket a kérdéseket egy ember írogatja ki ide ugye? Ugyanis nem hiszem el, hogy ennyi hülye van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!