Most mit tegyek?

Figyelt kérdés
Lassan 1 hete késik. Mindig vedekezunk. Amikor meg kellett volna jönnie akkor ilyen barnás trutymo volt a bugyimban eleg sok. Kb 4-5 napig. A hasam nem fajt meg semmi de mai napig nem jött meg. Vettem 2 tesztet is. Egy olcsóbbat meg egy dragabbat is de mind2 negativat mutatott. Menstrualok egy ideje és meg nem volt olyan h kimaradt volna. Hallottam olyanról h valakinek ki maradt 1v2 hónapra. Ez lehetséges most is?
2019. dec. 28. 16:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Parom 42, midig normalis menzesze volt, most az utolso elotti 11 napot kesett es csak 3 napig tartott, most meg 22 napra jott meg neki. Elofordul az ilyen, ne problemazz rajta. Ha viszont gyakori lesz akkor irany a nogyogyasz.
2019. dec. 28. 16:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Biztos terhes voltál, csak nem tapadt meg. Az lehetett a barnás trutymó, mikor levált a cucc.

Mindig védekeztek, de azért két tesztet is vettél. Érdekes.

2019. dec. 28. 17:00
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer 22 napig barnáztam és még szűz voltam, szóval semmiképpen nem voltam terhes. Hormonzavar, vagy bármi más probléma is okozhat ilyeneket.
2019. dec. 28. 18:36
 4/5 A kérdező kommentje:
1. és 3. koszonom a válaszokat. Remelem megjön lassan vagy már csak kovi hónapban szamitsak ra?
2019. dec. 29. 00:12
 5/5 A kérdező kommentje:
2. Azért vettem kettot mert fogalmam nem volt róla h milyen kell. Másrészt úgy olvastam hogy reggel kell nézni akkor jobb vagy valami. De féltem hogy mi van ezért ahogy megvettem mentem a mosdóba. A masikat meg reggel megcsináltam. De koszi a valazt
2019. dec. 29. 00:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!