Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kiszakadt a gumi, de nem...

Kiszakadt a gumi, de nem vettük észre csak a végén?!

Figyelt kérdés
Igazából nem vagyok benne biztos hogy már ki volt szakadva vagy csak akkor szakadt ki a szélénél amikor vette le. Én eléggé beijedtem, ő azt mondta hogy nem lett semmi baj, de nagyon félek. Esemény utáni tablettát meg nem tudok bevenni, mert azt csak a városban tudok kapni, én pedig falun élek és nem tudok eljutni egy városi gyógyszertárba sem! A szüleimnek ha elmondanám, hogy mi történt és már nem vagyok szűz megölnének....és több mint valószínű, hogy eltiltanának a páromtól. Mit tegyek? 17/L

2019. dec. 26. 22:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
A barátja hiába megy gyógyszertárban, az esemény utáni tabletta vényköteles. Elvileg háziorvos is fel tudja írni, de van ahol vizsgálat is szükséges hozzá. De mindegy is... Ha ennyire életképtelenek vagytok, akkor inkább ne szexeljetek...
2019. dec. 27. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!