Ovuláció után 5 nappal?
Miért írjátok neki hogy meg fog jönni valószínüleg, amikor tefhes is lehet? 50-50%.
Kérdező, valóban lehet, hogy megjön, de lehet hogy nem. Várj pár napot, addig próbálj nem figyelni a benned zajló dolgokra.
Drukkolok! 😊
Üdv. 14 hetes kismama.
Egyenlőre a pms tünetek dolgoznak. Ami tény, hogy ettől független még lehet egy sikeres terhesség is, de mivel még csak most kezdődhet a beágyazódás, terhesség még nem áll fent.
Most jobban figyeled a tested, ezért veszed észre, az amúgy is gyakran meglévő pms tüneteket.
Leghamarabb, ha minden pöccre sikerrel zajlott 10-11. dpo-n már érezhetsz furcsa dolgokat. De ritka.
Nekem első babával már 11. dpon halvány pozi tesztem volt és szédelegtem. És teljesen más volt a mindjárt megjön görcsös hasfájás.
Másodszor ugyan ezek a tüneteim voltak, ezért teszteltem korán egészen a nem várt napjáig halvány pozik voltak a tesztek és bumm megjött időre a vérzés.... kémiai volt. Nálam biztos gyorsabban termelődik hcg ezért lett korán pozi a teszt is, meg a tünetek.
De inkább érdemes várni legalább 2 nappal nem várt előttig. Az már biztosabb lehet, ha ott érzel valami furit.
Szóval egy biztos, most fizikai és biológia képtelenség lenne tethességtől beszélni :)
Szó szerint akármi lehet a vége :)
Sok sikert, gondolom babát szeretnétek.
Köszönöm a válaszokat! A testemre nem figyeltem jobban, mint eddig, csak ugyan úgy. Volt egy betegségem ezért mindig figyelek :)
A tesztem 11 dpo-n erős pozitív lett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!