Volt már valaki úgy, hogy érezte az ovus fájdakmat és volt tojásfehérje nyák mégsem akkor volt tüszörepedés, hanem jóval késöbb?
Jelen. Több mint 40 napos ciklusokkal jártuk a dokit.
Az utolsó 3 hónapban mindig 19-20.ciklusnapon pozitív volt az Lh teszt, fájt, görcsölt ahogy szokott ovulációkor. Aztán mindig kiderült hogy tüszőrepedés nem volt, csak 8-9-nappal később, szóval 28-29.ciklusnapon. ilyenkor megint pozitív lett az Lh teszt, de már ekkor a mellbimbóm is fájt szó szerint 2 napig és a hőm is leesett aztán felment ahogy kell.
És hát ehhez mérten 13-14.nap meg is jött.
Szóval nekem a nyák és a fájdalom sosem volt megbízható, de a mellbimbó fájdalom és a hőmérőzés igen.
Másosik trimeszteres kismama vagyok most.
Köszönöm a válaszokat! Kellemes Ünnepeket!
Most nem.tudom mi lehetett 15.ciklusnapon volt tojásfehérjés nyák,16.ciklusnapon fájt a petefészkem ahogy szokott,17.ciklusnapon pedig görcsölt a hasam este mint mensi idején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!