Hogyan nez ki pontosan a tojásfehérje szerű nyák?
Figyelt kérdés
peteérés körül minden nap figyeltem a nyakomat, de egyik nap sem vettem észre különösebben tojásfehérjére hasonlító nyakot. Valamivel több volt, mint szokott, fehér színű,de inkább sűrű. Ez tartott kb 3 napig, azota csökkent a mennyisége. Ez lehetett a tojásfehérje szerű nyak?2019. júl. 24. 12:34
1/5 anonim válasza:
Szerintem nálad is ez a peteérés :) hasonlóan vagyok en is: lassan egy teljes éve figyelgetem a ciklusomat és magamat, s soha nem volt az a tipikus "tojásfehérjéhez hasonlító" nyákom, hanem nekem is detto ez a sürű fehér folyás, rendszerint 3 napon keresztül, a ciklus kellős közepén. Hát mi más lenne ha nem peteérés? Szerintem ez az! :)
24/L
2/5 A kérdező kommentje:
Legyen igazad :D köszönöm :)
2019. júl. 24. 13:09
4/5 anonim válasza:
Nem mindenkinek ugyanolyan a nyákja, a tiéd ilyen. Ez szerintem is peteérés.
5/5 anonim válasza:
Nem törvényszerű, hogy valóban teljesen úgy nézzen ki a nyákod mint a tojásfehérje, nekem is inkább krémes, maximum enyhén nyúlós.
De volt olyan hónap, hogy valóban nagyobb mennyiségű és erősen nyúlós volt.
Szóval akár ciklusonként is eltérhet.
Ennek ellenére lehetsz termékeny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!