Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan nez ki pontosan a...

Hogyan nez ki pontosan a tojásfehérje szerű nyák?

Figyelt kérdés
peteérés körül minden nap figyeltem a nyakomat, de egyik nap sem vettem észre különösebben tojásfehérjére hasonlító nyakot. Valamivel több volt, mint szokott, fehér színű,de inkább sűrű. Ez tartott kb 3 napig, azota csökkent a mennyisége. Ez lehetett a tojásfehérje szerű nyak?
2019. júl. 24. 12:34
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nálad is ez a peteérés :) hasonlóan vagyok en is: lassan egy teljes éve figyelgetem a ciklusomat és magamat, s soha nem volt az a tipikus "tojásfehérjéhez hasonlító" nyákom, hanem nekem is detto ez a sürű fehér folyás, rendszerint 3 napon keresztül, a ciklus kellős közepén. Hát mi más lenne ha nem peteérés? Szerintem ez az! :)

24/L

2019. júl. 24. 12:57
 2/5 A kérdező kommentje:
Legyen igazad :D köszönöm :)
2019. júl. 24. 13:09
 3/5 anonim ***** válasza:
2019. júl. 24. 13:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem mindenkinek ugyanolyan a nyákja, a tiéd ilyen. Ez szerintem is peteérés.
2019. júl. 24. 13:22
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem törvényszerű, hogy valóban teljesen úgy nézzen ki a nyákod mint a tojásfehérje, nekem is inkább krémes, maximum enyhén nyúlós.

De volt olyan hónap, hogy valóban nagyobb mennyiségű és erősen nyúlós volt.

Szóval akár ciklusonként is eltérhet.

Ennek ellenére lehetsz termékeny.

2019. júl. 24. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!