Lh tesztet, hogy lehet “jóstesztként” használni?
Reggeli vizeletből úgy tudom és ha elkezded akkor én használnám minden nap a menstruáció időpontjáig.
2019. dec. 25. 20:27
2/10 A kérdező kommentje:
Elsô lh tesztes hónapom volt, mint kiderült nagyon korán van az ovulációm emiatt nem sikerülhetett eddig. Ma vagyok a 10. dpo-n du 10es tesztem nagyon halvány rózsaszín lett időn belül. De a nem várt menszesz még 7nap. Ha reggeli elsőből csinálom, és valóban van baba akkor olyan pozitívat mutat , mint ovukor? ( nincs több 10es hcg tesztem)
Tippek, hogy igen 2 csíkos lesz.
2019. dec. 25. 20:41
4/10 A kérdező kommentje:
De az Lh mindig 2csikos :) vagy halvány vagy erős. Ugye?
Ha baba van és nálad van LH, akkor szép erős pozi lesz. Nekem 3 nappal mensi előtt pozik voltak az lh tesztek, de már előtte levő napon a hcg is halvány pozi volt... mivel maradt pár lh teszt ezért kipróbáltam... mikor nem voltam terhes, mensi előtti napon még halvány kétcsíkos sem lett az LH teszt csak hómező volt.
Alapvetően 5 nappal hamarabb nemvártnál elkezded, és fokozatosan erősödnie kell és full pozinak lennie. De van aki terhes és negatív neki az lh teszt. Szerintem ez is egyedi, hogy van vagy nincs a szervezetben terhesség elején. nyilván nagy átlagban nincs.
Egy biztos terhesség esetén, ha van a szervezetedben lh akkor az sok, és olyan lesz mint ovukor. De lehet nem lesz lh a szervezetedben mégis terhes leszel.
Szóval, ha pozi akkor nagy az esély babára, ennyi a lényeg :)
Sok sikert :)
2019. dec. 25. 22:21
6/10 A kérdező kommentje:
Kíváncsiságból csináltam lh-t most. Abból van még jó pár. Nagyon erős lett, de a controll csík erősebb. Ovukor egy nagyon picit a teszt csík erősebb volt, mint a C.
2019. dec. 26. 07:08
Az LH teszt kizárólag akkor pozitív, ha mind a két csík ugyanolyan erős vagy erősebb a teszt csík, halvány pozitív nincs. Jóstesztként én ovu után kezdtem el használni kb nemvárt előtt 2 napig, azért csak addig, mert utána csináltam egy rendes tesztet, tudtam hogy pozitív lesz. Az LH tesztem folyamatosan erősödött és 2 nappal nemvárt előtt már egyforma volt.
2019. dec. 26. 08:58
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Utolsó, te is első vizeletből csináltad?
Igen, reggeli elsőből csináltam, jóstesztként akkor működik, LH hoz meg inkább a délutáni.
2019. dec. 27. 20:00
Kapcsolódó kérdések: