Mit csináljak? Terhes lehetek ettol?
Figyelt kérdés
Az előbb szeretkeztünk a barátommal. Lovaglóban csináltuk végig és gumi nélkül ahogy szoktuk (időközben szokott felhúzni gumit de ez sajnos most elmaradt). A végén annyira gyorsan csináltuk hogy ő elment bennem.2019. dec. 22. 21:54
11/22 anonim válasza:
Vagy azért nem menstruálsz már hónapok óta, mert már terhes vagy.
12/22 anonim válasza:
Minden nap megkèrdezi valaki itt hogyha vèdekezès nèlkül sexelt akkor terhes lehet e?
Ilyen ostobàn nem dugni kène hanem biológia könyvet lapozgatni!
Meg azèrt ha öt hónapja nincs menstruàciód az egy kicsit sem normàlis 18 èvesen!menj orvoshoz ès egyuttal talàn kèrdezd meg hogy kell vèdekezni!!
13/22 anonim válasza:
Azonnal indulj esemény utáni tablettaert!!! Azt vágom hogy te ilyen hülye vagy de a 28 éves barátod normális???
14/22 anonim válasza:
Igen és még akkor is ha forró fürdőben üldögélsz és kimosod magad.
És nem védekeztél eddig sem normálisan. Esemény utáni tabletta mindenképp, plusz ülj le megbeszélni a pároddal ezt a védekezés témát, hogy hogyan is tovább mert xarul fog esni az abortusz. Hidd el hogy ilyen hozzáállással ez garantált.
15/22 anonim válasza:
Szerintem is menj es irass fel esemeny utanit, ilyen hulyeknek tilos szaporodni!!!#
16/22 anonim válasza:
Azért mielőtt bekapod az esemény utánit, győződj meg róla, hogy nem vagy-e terhes. Ugyanis annak a jele a menzesz kimaradása. És mivel ugye úgy védekeztek hogy sehogy, lehet már rég terhes vagy.
17/22 A kérdező kommentje:
Nem vagyok terhes! Tesztet is csinaltam mar vagy 6ot. Nodokinal is voltam es ultrahangon is.
2019. dec. 23. 05:49
18/22 anonim válasza:
Volt itt egy kérdés minap hogy abortusz esetén ki a gyilkos. A végtelen emberi ostobaság semmi más.
19/22 anonim válasza:
17 ebben miért vagy ilyen biztos? Egy ilyen kis aktus után simán lehetsz...
20/22 anonim válasza:
És a nőgyógyászod semmit nem mondott a hormonzavarodra...? Ugyanmár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!