Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Gábriel teszten mennyire...

Gábriel teszten mennyire jellemző a szakadás utáni egyértelmű de halvány csík?

Figyelt kérdés
2019. dec. 21. 22:10
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Volt terhességem amit időn túl mutatott ki. Volt, hogy időn túl extra halvány valami volt, nyilván a helye ahol a második csiknak kellett volna lennie. De meglepett hogy ilyen határozott ráadásul szinesnek tűnő csík jelent meg
2019. dec. 22. 08:21
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Mostanában nem én voltam itt az egyetlen akinek idő előtt ilyen halvány tesztjei voltak, mégis időre megjött, szíved joga idő előtt tesztelni, de az biztos, hogy többször indul el terhesség mint kondolnánk, csak ugye nem tudunk róla. Ez még akármi lehet, napra pontosan meg is jöhet, minden esetre időn belül érvényesek a tesztek időn túl a negatív is mutathat halvány pozit.... értelmetlen reményt keltő dolog. Egyébként mikor terhes lettem az idő előtt 5 nappal hamarabb is egyértelmű halvány tesztem bolt. Terhesség esetén időn belül lesz extrahalvány pozi a teszt, akkor is, ha napokkal hamarabb tesztel az ember. Türelem.
2019. dec. 22. 09:38
 13/27 A kérdező kommentje:
20191222v00rj9p5v.jpeg][IMG] [link]
2019. dec. 22. 09:43
 14/27 anonim ***** válasza:
53%

[link]

Tessék, ez az én tesztem. Értelmetlen szétszedni, ha pozitív lesz, azt látni fogod! Nem értem, minek napokkal előtte tesztelgetni. 3 gyerekem van, az elsőre 6 évet vártunk. Úgy vártuk mindet mint a messiást, mégsem teszteltem előbb soha. Nem jött meg, vártam még egy napot, utána teszt és hasonlóan egyértelmű volt mind. Egy nekem olyan gyerekes...

2019. dec. 22. 09:44
 15/27 A kérdező kommentje:
[URL= [link]
2019. dec. 22. 09:44
 16/27 anonim ***** válasza:
Nem jo a link
2019. dec. 22. 10:07
 17/27 A kérdező kommentje:
Igen...szerettem volna egy közelít a színe miatt
2019. dec. 22. 10:09
 18/27 anonim ***** válasza:
10%

Nekem is olyan volt a tesztem pozitivan mint a 14esnek.

Kerdező! Nem értem miért erölteted ezt a teszt szétszedésd időn túl. Nem értékelhetö. Nem gondolod hogy ez már beteges egy kicsit. Törődj bele és próbáld meg ha késik.

Mi egy évet vártunk, csak kesésnél teszteltem

2019. dec. 22. 11:45
 19/27 A kérdező kommentje:

Úgy sajnálom azokat akik ilyen helyre járnak másokat lebetegezni, meg legyerekezni.

A kérdésre valaszoloknak köszönöm.

2019. dec. 22. 12:00
 20/27 anonim ***** válasza:
43%

19.

Képzeld nem ezert. De nem normális amit csinálsz.

Sok szerencsét!

2019. dec. 22. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!