Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Segítsetek nekem légyszives! Valószínűleg egy hülye kérdésem lesz. Két napja múlt el a menstruációm. Mielőtt megjött volt egy pozitív és két negatív terhességi tesztem, aztán napra pontosan meg is jött. Teljesen normálisnak tűnt. A melleim iszonyatosan fel voltak dagadva, de ez mostanra már lement, viszont a jobb mellem valamiért eléggé fáj még.A balnak semmi baja simcs. Tegnap reggel is csináltam egy tesztet (mensi után 1 nappal) de az is negatív lett, így most nem tudom mitől fájhat. Szerintetek? Terhes tuti nem lehetek már, nem? Előre is köszönöm a válaszokat :)2019. dec. 21. 15:06
1/6 anonim 

válasza:

Szia, elképzelhető, hogy elindult valami, de nem volt minden rendben és el is távozott a kis sejtcsomó a menstruációval, viszont hormonálisan még kell a testednek egy kis idő, hogy rendeződjön. Nekem egy "terhességmentes" ciklusnál is csak a vérzés vége felé csillapodik a mellfájdalmam, és nincs hormonális problémám, szóval szerintem légy türelmes magaddal, egy-két nap, és múlnia kell a fájdalomnak.
2/6 A kérdező kommentje:
Igen, mások is ezt mondták, hogy lehet, hogy elkezdődött valami, de nár vége is lett. Csak ezt a "fél" mell fájdalmat furcsállom. Köszönöm szépen a választ! :)
2019. dec. 21. 15:59
3/6 A kérdező kommentje:
Azért várok még válaszokat, vagy esetleg véleményeket. A probléma még mindig fenn áll
2019. dec. 22. 16:12
5/6 A kérdező kommentje:
Igen, csináltam. Kerek egy hónappal az együttlét után. Negatív lett
2020. jan. 1. 17:26
6/6 A kérdező kommentje:
Viszont...nem tudom, mit gondoljak. 1 hét múlva kellene megjönnie és nagyon parázok. Óriási a hasam, viszont nem értem, hogy lehet, mikor a tesztek meg negatívak. Holnap megyek tesztet venni. Kíváncsi leszek az mit mond majd.
2020. jan. 1. 17:57
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!