Ha 6. dpo-n megszűnt a mellérzékenység az azt jelenti vajon, hogy alacsony a progeszteron szintem?
Mert ugye a pms tüneteit a progeszteron okozza, így ha azok elmúlnak akkor az azt jelentheti hogy lecsökkent a szintje, nem?
Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?
Nem, sőt, a PMS-t kísérő mellfájdalomra szoktak plusz progeszteront adni... Progihiányra a rövid luteális és/vagy a korai barnázás, vérzés, vetélések jellemzőek, de még ez sem feltétel!
Nálam pl. a luteálisok 9 naposak következetesen, amint pozitív lett a tesztem lélekszakadva rohantam vérvételre (ráadásul a hőm is alacsony volt!), és tökéletes progiszintem volt, azóta sincs semmilyen panaszom, egészséges és problémamentes eddig a terhességem.
Nyilván jelentHETne bajt bármilyen tünet vagy annak hiánya, de mindig óvatosnak kell ezekkel lenni. Sajna minél több rémisztgetős anyukafórumot olvas valaki, annál valószínűbb, hogy valamit "diagnosztizál" teljesen indokolatlanul. (Vagy rosszabb esetben kamumegnyugtatást talál valódi problémára.)
Köszönöm a válaszokat!
Igaza van annak aki azt írta, ha nem akarnék babát nem is figyelnék fel ilyesmire. Belegondolva tényleg nem tudom eddig pontosan mim mikor fájt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!