Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha 6. dpo-n megszűnt a mellérz...

Ha 6. dpo-n megszűnt a mellérzékenység az azt jelenti vajon, hogy alacsony a progeszteron szintem?

Figyelt kérdés

Mert ugye a pms tüneteit a progeszteron okozza, így ha azok elmúlnak akkor az azt jelentheti hogy lecsökkent a szintje, nem?

Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?

2019. dec. 20. 15:39
 1/4 anonim ***** válasza:
84%
Nem minden menzesz ugyanolyan. Ha nem terveznél babát fogalmad se lenne melyik hónapban fájdogál a melled, ilyenkor az ember minden apró hülyeségre figyel...
2019. dec. 20. 15:46
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem, sőt, a PMS-t kísérő mellfájdalomra szoktak plusz progeszteront adni... Progihiányra a rövid luteális és/vagy a korai barnázás, vérzés, vetélések jellemzőek, de még ez sem feltétel!

Nálam pl. a luteálisok 9 naposak következetesen, amint pozitív lett a tesztem lélekszakadva rohantam vérvételre (ráadásul a hőm is alacsony volt!), és tökéletes progiszintem volt, azóta sincs semmilyen panaszom, egészséges és problémamentes eddig a terhességem.

Nyilván jelentHETne bajt bármilyen tünet vagy annak hiánya, de mindig óvatosnak kell ezekkel lenni. Sajna minél több rémisztgetős anyukafórumot olvas valaki, annál valószínűbb, hogy valamit "diagnosztizál" teljesen indokolatlanul. (Vagy rosszabb esetben kamumegnyugtatást talál valódi problémára.)

2019. dec. 20. 16:28
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem, amikor terhes lettem, iszonyatosan érzékenyek voltak a melleim, sokkal jobban, mint bármikor máskor, feszültek, fájtak, még akkor is, amikor görcsölni és barnázni kezdtem, amiből hál' isten nem lett baj, de kórházba kellett mennem és kaptam progeszteronpótlást. Tehát nekem ezek szerint alacsony volt a szintje és mégis extra érzékenyek voltak a melleim.
2019. dec. 20. 19:31
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Igaza van annak aki azt írta, ha nem akarnék babát nem is figyelnék fel ilyesmire. Belegondolva tényleg nem tudom eddig pontosan mim mikor fájt...

2019. dec. 21. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!